Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jó képű ferifak! Ha rátok egy...

Jó képű ferifak! Ha rátok egy nálatok sokkal rondább férfi azt mondja , hogy rondák vagytok adnátok a véleményére vagy valószínűleg csak irigy?

Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 20:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Hát én a helyedben le sem fosnám a véleményét

Nem szabad mások véleményétől függővé tenni saját magunk megitélését.

Szerintem ez nemigazán nem függő. Én ugyan ezt teszem nőként. A sok egyen tucat ember szokott nekem pofázni, hogy hogyan nézek már ki de igazából már meg sem hallom őket.

Szerintem te is tegyél így.

Az indittatását nem tudni az illetőnek. Lehet, hogy tényleg irigy vagy csak bántani akart és látta, hogy a külső a gyenge pontod. Vagy lehet, hogy tényleg csúnyának tart mert a szépség és a jó kinézet igencsak szubjektív dolog. Aztán ott van az is, hogy a valósnál mindenki kb ötször szebbnek látja magát a tükörben. De egy ember véleménye nem a világ. Téged ez ne befolyásoljon ennek az embernek a véleménye. Tanuld meg kizárni az ilyen negatívitást az életedből.

2021. jún. 10. 07:12
 2/2 anonim ***** válasza:
80%

Hetero ferfiak nem tesznek ilyen kijelenteseket egymasrol, ez egy noies dolog. ;)

35/F

2021. jún. 10. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!