Mi a velemenyetek ha egy sracnak megvan csinalva igenyesen a korme es festve is van?(nem mukorom).En nekem szemely szerint bejon,kicsit noies gondolkodasu vagyok.De masnak mi a velemenye?
Figyelt kérdés
Nem vagyok bu-zi hanyagoljuk ezeket a valaszokat.Irjatok kort is es nemet kivancsi vagyok,hogy melyik korosztaly,hogy velekedik errol.Gondolom itt m.o, nem annyira elfogadottak az ilyen dolgok.2021. júl. 1. 17:42
1/8 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem igazán jön be fiúkon, férfiakon a festett köröm, de ez csak párkapcsolatnál számít valamit is. Az, hogy egy ismerősnek vagy csak egy random srácnak az utcán ki van festve, az teljesen hidegen hagyna.
24n
2/8 Metionin válasza:
Engem nem izgat. Ha holnap közölné a párom hogy ilyet akar, azt mondanám, hogy oké a te dolgod. Néha kéri, hogy polírozzam ki a körmét, ha kérné, kifesteném neki, nem nagy ügy. 31nőstény
3/8 anonim válasza:
Mivel az én szememben a körömfestés kifejezetten feminin dolog ezért nem örülnék ha a párom lakkozná a körmét.
4/8 anonim válasza:
Engem nem zavar. Zenészek pl. gyakran festik feketére.
5/8 anonim válasza:
Xd csak nem transzvesztita akarsz lenni?
6/8 anonim válasza:
Én igazán vagánynak tartom, mikor egy fiú festi a körmét. Mivel nem igázán elfogadott a dolog így lázadó benyomást kelt. 17,n-b
7/8 A kérdező kommentje:
Termeszetesen
2021. júl. 2. 20:18
8/8 anonim válasza:
Én személy szerint egyik nemnél sem szeretem a körömfestést. Max, ha ilyen átlátszó a lakk, hogy csillogjon vagy erősödjön a köröm
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!