Hány évesnek nézek ki a kép alapján? (lány-kép)
55 kg?! Én 52 vagyok ilyen magassággal és sokkal "nagyobb darab". Vastagabb a combom, vádlim, felkarom és a csípőm is szélesebb. Bárcsak ilyen karcsú lennék :(
Szerintem 25-30 között lehetsz egyébként.
Honnan tudjam hány éves vagy arc nélkül? 16-30
Testalkatod pont jó ehetsz többet is ha akarsz.
Viszont ha a lány az esetem akkor nem számít az alsó teste (mell, has, láb, segg,egyébként a lábad nagyon csinos)
Meg még annyit szürtem le a kép alapján hogy igénytelen vagy, már ha egy képet csinálsz fel vehették volna még egy zokni, cipő fűzött be köthetted volna, melltartót megigazitani.. Hát jah. Ilyen lány nem szeretnék mert én ennek az ellentétje vagyok 17f
Már ha te vagy a képen
"Az alakjából nem lehet megmondani senkiről, hogy hány éves, legfeljebb az arcából, úgyhogy ez elég értelmetlen kérdés. "
Már megint itt a Dredd bíró!
Az én kérdésemhez is ez a duplanullás zöld zseni jött okoskodni, mert ha a kérdés nem az ő gondolkodásmódjának megfelelő, akkor már egyből értelmetlen.
Csakmert ő nem érti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!