Nem érzem magam szépnek,tanácsok?
Figyelt kérdés
Régebb megvoltam magammal,szerettem magam.Mára viszont mindig másokhoz hasonlitom magam.Egy éve egy fiú került az életemben aki soha nem nézett rám.Havonta váltogatta illetve váltogatja a lányokat én pedig nyilván hozzájuk hasonlitgatom magam,hogy mennyivel jobb az alakjuk,az arcuk stb.2021. júl. 14. 20:08
1/2 anonim válasza:
Ezt így csak a leírásból biztos nem tudom megmondani.
Azt viszont én sem helyeslem, hogy másokhoz méricskéled magad.
2/2 anonim válasza:
Semmi értelme annak, ha ezzel kínzod magad, hogy hozzájuk hasonlítgatsz.
Ne egy olyan fiú után menj, aki havonta cseréli a lányokat. Valószínűleg nem bír megmaradni egy mellett, te pedig normális lánynak tűnsz, nem ezt érdemled, hogy 1 hónap után le legyél cserélve. Hidd el, van olyan akinek a szemében te is gyönyörű vagy, és nem cserélne le 1 hónap után, csak még nem találkoztál vele, mert ilyen fiúkra koncentrálsz, és ilyenek miatt megy el az önbizalmad:))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!