semmiképpen sem aránytalan, kicsit természetellenes. nekem már sok.
2021. júl. 12. 13:48
2/13 anonim válasza:
Szerintem is jó ez az alak, viszont ezért kő keményem meg kell dolgozni edzőteremben és nagyon oda kell figyelni az étkezésre is. Sőt a genetikádat se szabad figyelmen kívül hagyni.
2021. júl. 12. 13:48
3/13 anonim válasza:
termeszetellenes. szilikoncsocs es photoshop nem kene, akkor valoszinuleg nem lenne ilyen mu hatasa.
2021. júl. 12. 13:53
4/13 anonim válasza:
Ennek a csajnak mindene mű, emellett a beállításoktól, fényektől is simán jön a 100% torzított valóság.
2021. júl. 12. 14:40
5/13 anonim válasza:
Csak azt áruljátok el, ti nagy mű szakértők, hogy az izmait hogyan szedte magára? Oké, melle mű, de a feneke és a combja csupa izom, ami a sok edzésnek köszönhető. Talán abban is kételkedtek?
Inkább nézzétek meg a fitneszes csajok alakját, hogy legalább tájékozódjatok és ne beszéljetek össze-vissza minden butaságot.
2021. júl. 12. 14:43
6/13 anonim válasza:
Műcsöcs, filterek, photoshop. Ki tudja, valójában hogy néz ki. Kártékony instaringyó.
2021. júl. 12. 14:50
7/13 anonim válasza:
némelyik kép nagyon gáz, de az ilyen kifacsart pózok meg a photoshop is rásegít. amúgy jó az alakja.
2021. júl. 12. 14:52
8/13 anonim válasza:
#5: senki nem ketelkedik abban, hogy van izom a csajon es dolgozik az alakjaert. de erre aztan baromira ra van segitve photoshoppal meg szerkesztessel meg trukkos pozokkal.
az emberi test izomfelepitesenek is van egy hatara, amin tul mar egyszeruen nem lehet menni pusztan edzessel. eleg baj, hogy van sok buta ember, akit igy meg lehet vezetni.
2021. júl. 12. 15:14
9/13 anonim válasza:
Kizárt dolog, hogy pusztán edzéstől ilyen derék-fenék aránya legyen. Vagy kiszedette a bordáit, vagy műsegge van(és emellett edz is), de ez nagyon nem természetes. Ettől még szép, de fura is.
2021. júl. 12. 15:24
10/13 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Ha kicsi, formás, alakjához illő fene lenne, másabb lenne, de így sem. Természetellenes, mű hatású, és még aránytalan is szerintem. Bizonyos képeken meg tudna venni, de ott se a vastag combja se a nagy fene nem látszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!