Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen nők tetszenek nektek ?

Milyen nők tetszenek nektek ?

Figyelt kérdés
szem ,haj ,arc,magasság,testsúly

2021. júl. 4. 18:28
 1/9 anonim válasza:
74%
2021. júl. 4. 18:31
 2/9 anonim válasza:
94%
nekem az alacsony, vékony szép mosolyú ápolt okos lányok. 25f
2021. júl. 4. 18:32
 3/9 anonim ***** válasza:
74%

Sötétbarna, vörös - vagy extrém színű - haj, barna szem (de tetszik a zöld is), kb 165 cm magasság, 65-70 kg, nagy lapos fenék, kis mell.

De természetesen nem ez a döntő. Lehet egy ezzel teljesen ellentétes kinézetű nő is az "álomnő", ha szeretjük egymást.

2021. júl. 4. 19:14
 4/9 Noren1989 ***** válasza:
78%

Mostansàg a 145-175 cm közti, barna, vagy vörös, esetleg eredeti vörös nők keltik fel az érdeklődésem. Bőrre hófehér/szeplős,szemszínre: barna, kék, zöld. A jelenlegi jelölt ennek ellenére szőke 😅

Alkatra vékonyak/pici, de segges verziók vonzanak. A nagy mellek sosem kötöttek le.

2021. júl. 4. 19:20
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
2021. júl. 4. 19:56
 6/9 anonim ***** válasza:
93%

Nekem leginkább a 170cm feletti, szőke, formás lányok tetszenek. Ez alatt azt értem, hogy nem sovány, de max 15-20 kg felesleg van rajta.

Viszont bármilyen más hajszínnel, magassággal, akár testalkattal is megtetszhet egy nő, ha az összhatás szép.

2021. júl. 4. 23:28
 7/9 anonim ***** válasza:
95%

Ne legyen se túl kövér, se túl sovány. A kerek popsit jobban szeretem, mint a nagy melleket. Öltözködjön átlagosan, se a szakadt farmeros gettó, se a sznob divatmániás stílus nem jön be.

Nem számít milyen az arca vagy a bőre, vagy a frizurája. Legyen tiszta. Esetleg még szőrtelenítse magát mindenhol, azt nőiesnek tartom.

Ennyi. Az intellektuális képességek fognak meg, nem a smink.

2021. júl. 5. 17:58
 8/9 anonim ***** válasza:
94%
Szőke, szemszín mindegy, kb. 160 cm magas, testtömeg mindegy, ha arányos és tetszik ahogy van, kedvességet sugárzó, keskeny derekú, széles csípőjű.
2021. júl. 6. 09:03
 9/9 anonim ***** válasza:
59%

Fiatalabb koromban a barna hajú, szemű nők tetszettek, de most negyven felett a szőke hajú , kék szemű nők színte megörjítenek.

Mint például ő!:

[link]

[link] &imgdii=ILI_prgN7YRLnM

Csodaszép, gyönyörű arca van, teljesen elragad, színte percekig nem tudom csodálni.

F.41

2021. júl. 6. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!