Az normális ha csak a kék szemü nők tetszenek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen irritál engem a barna szemü nők egyáltalán nem vonzódok hozzájuk ez normális szerintetek?2020. szept. 22. 13:03
1/7 anonim válasza:
Engem az irritál, hogy sokan nem tudják felfogni, az "Ismerkedés" kategória ismerkedésre szolgál, nem kérdezősködésre.
2/7 anonim válasza:
Ès mi van a zölddel? Vagy az nálad "kèknek" minősül? Amúgy mèrt ne lenne normális? Ez az ideálod. Nem tetszhet mindenkinek minden
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem normális, ha ennyire elveszel a részletekben.
Persze nekem is van ideálom. De nem csak az tetszik, aki ennek mindenben megfelel. És nem is ettől függ, hogy valaki szép, helyes, és tetszik-e.
4/7 anonim válasza:
Nem feltétlen normálatlan dolog, de ezzel csak magad alatt vágod a fát, hogy csak erre fókuszálsz, és így a többi lehetőséget kirekeszted magad mellől.
5/7 anonim válasza:
Szerintem normalis. Nekem meg csak a barna szemu ferfiak tetszenek. Hiaba kis reszlet, nem tehetek rola.
6/7 anonim válasza:
Nekem a barnaszem jön be, ez a zsánerem. Na de hogy irritáljon, ha valakinek nem az...ez gáz azért.
Nem az a normálatlan, hogy a kék tetszik, hanem hogy ilyen érzéseket vált ki belôled egy szemszín.
7/7 anonim válasza:
Nekem meg valamiért csak a sötét hajú fiúk tetszenek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!