Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Máris megőrülök...

Mit csináljak? Máris megőrülök, ma lett felrakva az állandó fogszabályzóm.

Figyelt kérdés
Hogyan és mit lehet enni vele?(Azt mondta az orvos h rágni nem szabad,ezért megpróbáltam kis falatokban enni egy zsömlét de a gyűrű alá bement ami hátul felvan rakva..:S inni és nyelni is alig tudok..ez mindig ilyen lesz vagy csak az elején ennyire szar?)Fogat mosni milyen fogkefével lehet és mire ügyeljek?(Az orvos azt mondta h rendes fogkefével is lehet csak vigyázni kell..de amilyen mázlim van biztos belekapnék a fogszabályzós részbe a fogkefével..)Kérlek írjátok le a tapsztalataitokat,mert előre rosszul vagyok a 2 évnyi fogszabályzómtól pedig mégcsak az első nap..beszélni se igazán tudok az is javuni fog?
2010. aug. 26. 14:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem is kikezdte a nyelvemet sajnos azellen nem tudsz mit tenni mert onnan jön le leghamarabb a viasz. Egyébként bárhova rakhatod az ívre, a tappancsokra tényleg bárhova de nyomd oda jól h nejöjjön le. És kitartás ennél már csak jobb lesz :D
2010. aug. 26. 22:10
 12/16 A kérdező kommentje:
Most az éjszaka alatt kicsit javult éa jól nem jött le am már inni is tudokxDDe pl ha mondjuk beteg leszek és gyógyszert kell bevenni fogalmam sincs h fogom mert azok eleve akkora gyógyszerek h a szájpadlásomnál nem fér át azalatt a gyűrű vagy mi alatt..
2010. aug. 27. 09:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyenlőre reméljük h nem leszel beteg amíg meg nem szokod a fogszabályzódat. Ha meg mégis akkor ha nem kapszulás a gyógyszer akkor felezd vagy negyedeld el a tablettát.
2010. aug. 27. 13:48
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy gyorsan válaszolgatsz:)Csak hirtelen annyi kérdésem lett ,hogy hú..:D
2010. aug. 27. 16:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Semmi baj :D Úgyis ráérek egésznap
2010. aug. 27. 19:16
 16/16 A kérdező kommentje:
A nyelvemet még mindig borzasztóan kezdi este aludni se tudtam tőle:Spedig tettem rá olyan waxot vagy mit amit az orvos adott..
2010. aug. 28. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!