Szerintetek gáz 30 fölött pasiként piercinget csináltatni? (Septum, nyelvpiercing)
Miert lenne gaz? Tudod mi a gaz? Hogy teged erdekel errol mas velemenye. Ne foglalkozz vele hogy ”gaz” vagy sem. En amelyik szalonba jarok szuratni vagy tetovaltatni, rengeteg 50 folotti nö szokott pl piercinget tetetni, vagy tetovaltatni. El kene mar vegre ezt engedni mindenkinek, hogy masok velemenyevel foglalkozik. Ha neked tetszik, es szeretned, csinaltatsd meg. 24 eves vagyok, egyedulallo anyuka. Dolgozok, iskolaba jarok. Van egy csomo piercingem, es megyek nemsokara meg szuratni. Vannak tetovalasaim is. Ezeknek nagy reszet akkor csinaltattam, mikor a kisfiam apjaval szetmentunk. Megsem kerdeztem meg senkit, hogy egyedulallo anyukakent illik-e piercing vagy fultagito. Mert nem erdekelt masok velemenye. Ha tetszik, es szeretned, hajra!
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!