30 fölött milyen ránctalanító válik be?
Figyelt kérdés
Nektek milyen bevált arcápolótok, krémetek van? 10 max. 15 ezret adnék érte. Tudom, csodát nem lehet tenni, de lassítani szeretném a folyamatot, esetleg a régi "ragyogását" visszakapni a bőrömnek, mert észrevettem, hogy picit "szürkésebb", nem olyan élettelteli már a bőröm és ráncom mondjuk csak pici a szemem alatt van, de az arckontúrom kezd megereszkedni, nem olyan "feszes" már.2021. ápr. 4. 12:14
1/5 anonim válasza:
Milyen arcápolási rutinod van?
Fontos hogy reggel este arctisztítóval mosd le az arcod, reggel este hidratáló krémezz, reggel fényvédőzz.
Az öregedésre jó a c vitamin szérum, retinol, niacinamid. Hámlasztót is használhatsz heti egyszer kétszer.
Ilyen márkák például a the ordinary, ha drogériásat akarsz revox.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Arctisztítót nem használok bevallom, de többször mosom az arcom hideg meleg váltakozó vízzel, illetve sok rengeteg vízet iszom, reggelem is úgy indítom. Esetleg arctisztítót tudnál ajánlani? Retinolos La rocher posay-t szoktam használni ránctalanítónak, de azt nyáron nem fogom tudni, mert úgy olvastam, hogy kerülni kell a fényt másnap. :/
2021. ápr. 4. 14:03
3/5 anonim válasza:
Milyen típusú bőröd van?
A cerave termékek nagyon jók, azt tudom ajánlani.
4/5 anonim válasza:
Belsőleg: igyál rengeteg vizet, szedj q10et, hyaluronsavval tablettaként, omega 3at.
Külsőleg: heti egyszer bőrradírozás, plusz nekem a manna rózsaszín arcelixírje vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!