Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért mondják a dagadt nőkre...

Miért mondják a dagadt nőkre hogy husis? Mikor a hús az izmot jelent?

Figyelt kérdés
2021. jún. 25. 07:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%

Azért ne hasonlítsunk már egy értelmi fogyatékost a kövérhez.

Az értelmi fogyatékos nem tehet arról, hogy ő ilyen, a kövér meg nagy valószínűséggel tehet arról, hogy ilyen az alakja (hazánk évek óta Európa legelhízottabb országa az egészségtelen mozgásszegény életmód miatt) és tehetne azért is, hogy ne legyen ilyen.

Ez csupán egy személyes zárójeles megjegyzés volt.

2021. jún. 25. 13:47
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
11 Nem lett összehasonlítva, értelmezd a hozzászólást.
2021. jún. 25. 14:06
 13/14 anonim ***** válasza:
31%

Úgy hasonlítottad össze, hogy mind a kettőnél a szépítő kifejezést preferáltad előnyben.

Viszont sok esetben viszont, nem célszerű a kövérséget szépítő jelzővel illetni. Az illető tehet arról többségében, hogy kövér, fogadja is el, ha valaki nem azt mondja rá, hogy molett, hanem, hogy kövér. Ha zavarja, berág rá, de legalább elgondolkodik és erőt vesz magán, hogy lefogyjon.

Sokszor a szépítés nem vezet jóra, hiába akarod óvni a picike lelkecskéjét. Van, hogy ha a drasztikusságot alkalmazod, akkor észbe kap az illető, hogy jó lenne változni.

A fogyatékos meg nem tehet arról, hogy fogyatékos, és változtatni se tud rajta.

2021. jún. 25. 14:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem én írtam azt hozzászólást, de mégis értem mit írt és nem azt, amire te reagálsz.
2021. jún. 25. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!