Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért mondják mindig, hogy...

Miért mondják mindig, hogy dagadt vagyok? :' ( 13L

Figyelt kérdés
Szerintem egyáltalán nem vagyok kövér(162/56) homokóra alakom van. Kiskoromban elég duci voltam és ne szállnak le rólam... főleg a fiúk és ez nagyon de nagyon rosszul esik mert rengeteget szenvedtem, hogy úgy-ahogy elfogadjam magam.
2011. márc. 26. 00:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
63%

Mert ha dagadt nem is, de egy jó 5-6 kiló tuti van rajtad.

A 13 éves p*csök körében meg amúgy is menő még piszkálni a csajokat, azt felnagyítják kicsit a dolgot szerintem.

2011. márc. 26. 00:22
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
Ilyen súllyal nem hinném, hogy kövér vagy, de ezt képről lehetne inkább látni.
2011. márc. 26. 00:45
 3/17 anonim válasza:
71%

Ne foglalkozz senkivel. Szerintem nem vagy dagadt. Én 161/55 voltam, homokóra alak. Minden pasi megfordult utánam, de én kövérnek láttam magam. Most 63 kilo vagyok, és ha visszanézem a képeim, már látom hogy jól néztem ki.

Különben meg ha te jól érzed magad, akkor senkivel ne törődj.

2011. márc. 26. 00:47
 4/17 anonim ***** válasza:

Dehogy van rajtad 5-6 kiló, ne foglalkozz velük. Én mondjuk+13 centivel vagyok ennyi, de neked simán lehet nehezebb a csontozatod. És ha nem az, akkor is max. 2-3 kiló felesleg lehet rajtad, attól meg ugyan nem leszel dagadt!

Figyelj. Mondd meg nekik, hogy foglalkozzanak a saját dolgukkal, te így érzed jól magad. esetleg csontizd le őket, ha attól jobb:))) Vágj vissza, ne hagyd magad. Az ennyi idős gyerekek mindig azt bántják, aki sebezhető!

Másrészt: NE foglalkozz velük. Te jól érzed magad így a bőrődben? Ha igen, mit érdekel mások véleménye?! Főleg az ilyen felszínes baromé...ugyan már kislány, hidd el, értelmesebb vagy te annál, hogy ők megbántsanak téged a piti hülyeségeikkel:) Hát kik ők, hogy megmondják hogy kell kinézned?

2011. márc. 26. 00:58
 5/17 anonim ***** válasza:
67%
Ez mondjuk egy huszon évesnél jaj de jó súly, formás nőies nő, de azért a 13éveseknél ez valóban sok szerintem. Még csak ezután fogsz nőiesedni, formásodni meg felszedni.
2011. márc. 26. 01:09
 6/17 szamóca. ***** válasza:
100%

nézz tükörbe meztelenül.

valóban dagadt vagy? hájas, húsos? 13 évesen ritka a homokóra alak.

legyél kritikus magaddal, ne magyarázd be hogy homokóraalak meg nehézcsontozat meg rosszamérleg.

és ha tényleg dagadt vagy, eszedbe se jusson fogyókúrákba meg diétába kezdeni, ennél as úlynál még semmiképp se. irány a park, és futás. egy éven belül jó alakod lesz.

2011. márc. 26. 01:13
 7/17 anonim ***** válasza:
80%

Hát ha gyerekkorodban dagi voltál. akkor úgyse hagyják abba. Majd elballagtok és ennyi, többet senki nem szekál ezzel, nyugi, addig meg oda se figyelj.

Dagadt biztos nem vagy, de azért 13évesen biztosan nincs homokóra alkatod, mivel az alkatod még csak éppen elkezdett kialakulni. :D Kicsit valóban fogynod kéne, én már kialakult formákkal, rosszabb napokon 50kilósan is tisztában vagyok vele, hogy ezen még lenne mit alakítani. :D Fogyózni ne kezdj, de sportolj sokat és mondj le nagyrészt az édességekről nasikról, ne igyál üdítőket és a teát se sok cukorral idd. Ha csak ennyit megteszel (és nem kell önsanyargatásig elmenni persze), pár év múlva (mikor már tényleg lesz alakod is) bombanő leszel. :D

Tudom, szar mikor csúfolják az embert, de légy te az okosabb. Egyik füleden be, a másikon ki, ha azt látják, hogy nem érdekel, akkor ráunnak elég hamar, mert úgy már nem poén. :D

2011. márc. 26. 01:27
 8/17 anonim ***** válasza:
12%
mert dagadt vagy bazz 183 cm vagyok és 60 kg, van hova fogynod..
2011. márc. 26. 01:51
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Van itt sokféle válasz. Ellentétes vélemények is.

Ebbe már nem mennék bele, bár szerintem nem vagy dagadt.

Én azt a részt emelném ki, hogy mások csúfolnak, piszkálnak téged. EZ NINCS RENDBEN. Innentől ha kövér vagy, ha nem nem az a lényeg hanem, hogy milyen bunkó és neveletlen emberek vesznek körül!

És senki ne kezdje azzal, hogy igazuk van. Sz.rt van igazuk! Különben is, ha valakit kövérnek tartanak és mondjuk féltik az egészségét, vagy valami (persze itt nyilván nem erről van szó) akkor is lehet azt szépen közölni, nem ilyen minősíthetetlen stílusban mint ahogy azt itt is tette 1-2 ember.

Kérdező ne aggódj, nemsokára középsuli és senki nem fog csúfolni téged. Az ilyen idős fiút egy része sajnos ilyen. Felnagyítják a dolgokat. Engem pl. a lábam miatt csúfoltak egy időben. Akkor még kisebb volt, most 41-es. Szerintem manapság ezzel semmi baj nincs. Jó, a legtöbb nőnek 36-os, 37-es, vagy 38-as a lába, de azért sokaknak nagyobb ennél.

Keress magadnak máshonnan barátokat, ne az ottani suliból/osztályból. Ismerkedj más iskolából fiúkkal, ők majd nem fognak ezzel csúfolni. Szerintem egymást erősítik, úgy értem ha az egyik csúfol a többi gondolkodás nélkül utánozza, bele sem gondol igazából, hogy milyen véleménnyel van rólad csak beszól mert a haverjai is ezt teszik.

Ne törődj ezzel, később kinövik. Nem lesz ez így mindig, a felnőtt férfiak vagy akár a pár évvel idősebb srácok azért ennyire nem durvák. ;)

Ha gondolod tegyél fel képet, de én nem hiszem, hogy kövér lennél. Még nőni is fogsz biztos és akkor majd eloszlanak a kilók. Fogyókúrába semmi esetre se kezdj, inkább sportolj, mozogj sokat. Akár otthoni torna, bicajozás, futni járás barátnővel stb. Vagy ha van kutyás és tudod sétáltatni (pl. nem húz el, nincs sok kóbor kutya, jó a környék) akkor vele is mehetsz. Jön a jó idő, reggel már világos van. Aztán a nyári szünet! Szünetben minden reggel elmehetsz futni és sulikezdésre olyan karcsú leszel, hogy falnak mennek majd azok a majmok! :)))

2011. márc. 26. 05:29
 10/17 anonim ***** válasza:
52%

Képről könnyebb lenne véleményt mondani.

Egy kis súlyfelesleg tényleg van rajtad. Én 170/57-58 vagyok, de rajtam is van felesleg, ezért tornázom rendszeresen.

2011. márc. 26. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!