Miért mondják mindig, hogy dagadt vagyok? :' ( 13L
Szia.Ez az oldal szerint enyhén túlsúlyos vagy.
Tornázz sokat,járj futni.Meg lesz az eredménye. :)
Köszönöm a válaszokat:)
Nem nagyon barátkozok a suliból, az régebbről megismert emberekkel, rajtuk keresztül ismertekkel vagyok legtöbbet. Ha sétálunk a barátnőimmel akkor is utánunk fütyülnek, csak a suliban vagyok a "kövér lány" szerepében. S-es M-es ruhákat hordok és sportolok. És fogytam 2 kilót:D
Normál testalkat.
Az 50akárhány kilót nem a 170-en felülieknek találták ki, csak sokan ezt akarják ráerőltetni az emberre.
Egyáltalán nem vagy kövér, ne hidd el!
(Én az voltam 13 évesen. Veled egy magas, és 75 kg. Na, az tényleg sok volt.
17 évesen már magasabb voltam, és 67 kg. Nem voltam sovány, de jól néztem ki. Nem a médiát kellene alapul venni, hanem a való életet, és 13 évesen fejlődésben vagy, ezt se felejtsd el!)
A Kérdező egyáltalán nem kövér a méretei alapján. Aki egy 162 centis, 56 kilós lányt kövérnek nevez, az szimplán gyógyi.
Kérdező!!!!!
Ne hallgass rájuk!!! Előbb-utóbb abbahagyják. Az a gáz, hogy egy agyhalott világban élünk, ahol csak az a szép, aki 180 cm/47 kg. Aki az említett súly fölött van, az egy zsíros kucu.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!