Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért mondják mindig, hogy...

Miért mondják mindig, hogy dagadt vagyok? :' ( 13L

Figyelt kérdés
Szerintem egyáltalán nem vagyok kövér(162/56) homokóra alakom van. Kiskoromban elég duci voltam és ne szállnak le rólam... főleg a fiúk és ez nagyon de nagyon rosszul esik mert rengeteget szenvedtem, hogy úgy-ahogy elfogadjam magam.
2011. márc. 26. 00:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%

Szia.Ez az oldal szerint enyhén túlsúlyos vagy.

[link]

Tornázz sokat,járj futni.Meg lesz az eredménye. :)

2011. márc. 26. 09:13
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Nem nagyon barátkozok a suliból, az régebbről megismert emberekkel, rajtuk keresztül ismertekkel vagyok legtöbbet. Ha sétálunk a barátnőimmel akkor is utánunk fütyülnek, csak a suliban vagyok a "kövér lány" szerepében. S-es M-es ruhákat hordok és sportolok. És fogytam 2 kilót:D

2011. márc. 26. 11:42
 13/17 anonim ***** válasza:
44%
figyelj, én 175 centi vagyok, és 60 kg, és kb. 53 akarok lenni. igen lehet hogy van rajtad 5-6 kg mínusz. sportolj sokat, semmi zsírosétel, gyorsétel, csoki, cukor, fehérfkenyér/kifli, pékáru helyette napi sok zöldség gyümölcs (hidd el én úgy kezdtem hogy napi szinten pékáru, csoki, cukor, sültkrumpli, kakó kb minden nap aztán rájöttem hogy ohó ége és akkor anyukám mondta hogy sok gyümölcs zöldség én meg fúj.. na ma már nekem a napi egy tál eper, 7 narancs,és egy alma napi szükséglet és a szendvicset nem bírom uborka saláta és paradicsom nélkül. ahogy megvontam magamtól a rossz ételeket, naponta futok és egészségesen étkezm nemhogy 3 kg le is ment de a bőröm is szebb lett)
2011. márc. 26. 11:57
 14/17 anonim ***** válasza:
31%
Bocsi de most bunkó leszek..sztem kövér vagy....
2011. márc. 27. 20:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Mikor van rajtam vagy 6-7 kiló felesleg én is azzal etetem magam, hogy sebaj, csak azért van, mert homokóra alakom van. A homokóra is lehet elhízott....
2011. márc. 27. 22:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Normál testalkat.

Az 50akárhány kilót nem a 170-en felülieknek találták ki, csak sokan ezt akarják ráerőltetni az emberre.

Egyáltalán nem vagy kövér, ne hidd el!

(Én az voltam 13 évesen. Veled egy magas, és 75 kg. Na, az tényleg sok volt.

17 évesen már magasabb voltam, és 67 kg. Nem voltam sovány, de jól néztem ki. Nem a médiát kellene alapul venni, hanem a való életet, és 13 évesen fejlődésben vagy, ezt se felejtsd el!)

2011. ápr. 3. 21:00
 17/17 anonim ***** válasza:

A Kérdező egyáltalán nem kövér a méretei alapján. Aki egy 162 centis, 56 kilós lányt kövérnek nevez, az szimplán gyógyi.

Kérdező!!!!!

Ne hallgass rájuk!!! Előbb-utóbb abbahagyják. Az a gáz, hogy egy agyhalott világban élünk, ahol csak az a szép, aki 180 cm/47 kg. Aki az említett súly fölött van, az egy zsíros kucu.

26/L

2011. máj. 17. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!