Ha a tarkómra tetováltatok egy szivet az fáj?
2010. aug. 26. 00:54
1/5 anonim válasza:
xD persze hogy fáj hát egy tűvel csinálják :D De nem sokáig mert pici. amúgy ez nagyon édes tetkó *.*
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem a pasim (neki is van tetkója) azt mondta olyan mintha 2 szúnyog egyszerre megcsípne :D
Jah egyébként tényleg édes (: nem is kell nagyobb csak kipróbálnám milyen meg olyan jón néz ki (: *-* köszi a választ de még kérnék (:
2010. aug. 26. 00:57
3/5 anonim válasza:
Ez attól is függ, neked mennyire érzékeny a bőröd, illetve milyen a fájdalomtűrő képességed.
Nekem szinte egyáltalán nem fájt a tetoválás, sőt, még élveztem is. :D
De ahogy az első mondta, egy ilyen apró minta esetében mindenképp simán ki lehet bírni, gyorsan el fog készülni.
4/5 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval. Nekem szinte jól esik... :)
Kinek mekkora a fájdalom küszöbe...
5/5 A kérdező kommentje:
Huhh (: meg nyugodtam (: mert azért én bírom a fájdalmat ugy ahogy (: és holnap varrnak. > < :D
Köszönöm a kommenteket (: Pus♥
2010. aug. 27. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!