Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ekcémás vagyok de általában...

Ekcémás vagyok de általában csak a karomon és az arcomon jön elő. Nagyon régota szeretnék 1 tetoválást a tarkomra 3-4 kicsi csillagot. Lehet?

Figyelt kérdés
születésem ota ekcémás vagyok de még kinőhetem. Mit csináljak? Megmerjem cisnáltatni?
2010. márc. 9. 23:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van ekcémám, valamint két tetoválásom. Érdeklődj a tetoválótól, hogy arra a konkrét bőrfelületre ajánlja-e, vagy inkább máshova, esetleg bőrgyógyászt is megkérdezhetsz, de ellenezni fogja, mert orvos, ez a dolga, de én megcsináltatnám.
2010. márc. 10. 00:10
 2/7 anonim válasza:

Nekem is van tetoválásom és ekcémám is. Mivel azon a bőrfelületen nincs ekcémád, szerintem mehet.

"még kinőhetem" Hány éves vagy?

Nekem most, felnőttkorban jött ki az ekcéma, úgyhogy én már nem növöm ki sajnos! :( Mit használsz rá, mert nekem nem igazán használnak a krémek (csak egy ideig), amit a doki kiírogat! Eddig a szoli tűnik hatásosnak.

2010. márc. 10. 07:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is születésem óta ekcémás vagyok, már 21 éves, szóval nem növöm ki és teljesen esetleges, hogy hol jönnek ki a kiütések... Én is szeretnék tetoválást, de így nem lehet, mert inkább ronda lenne, mint impozáns.

Csináltasd meg tehát helyettem is! :D De megbízható, tapasztalt tetkóshoz menj, és mondj el neki mindent őszintén.

Utolsónak! Nekem az elocom és keverékei kenőcsök azok, amik mindig használnak, sajna receptes, mert szteroid tartalmú, és pont ezért csak vészhelyzet esetén, minél ritkábban lehet alkalmazni. De eddig mindig segített!

2010. márc. 10. 11:06
 4/7 anonim válasza:
tegnap07.14-es vagyok. Nekem az elocom egyáltalán nem használt. Még amit jónak mondhatok az a Dermovate, de az is csak egy időre. Mióta szolizok nem jött ki rajtam sehol. Mint írtam eddig csak ez volt igazán hatásos :( Tudom, hogy az ekcéma már soha nem múlik el, de ha valaki mégis tudna valami végleges megoldást annak nagyon örülnék! :) Allergiatesztet már csináltak. Negatív mindenre!
2010. márc. 11. 06:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Jó neked, én allergiás is vagyok. :S Elocom valóban sokszor nem jó, viszont van egy "Ebobu" nevű keverék, szintén a bőrgyógyász írja föl. Ez egy elocom keverék, de valami még lehet benne, mert ha az elocom nem segít, akkor ez biztos. Vicces neve van, de tényleg kérdezz rá.
2010. márc. 12. 11:48
 6/7 anonim válasza:
Biztos, hogy nekem is van valami allergiám, annak ellenére, hogy csináltak tesztet. 24 féle vegyszert és ugyanennyi ételt néztek. Hát ennél azért jóval több dolog van, amire allergiás lehet az ember... Igaz nikkelre nagyon enyhén kimutatta, de hát ezt eddig is tudtam, úgyhogy nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget. Már csak azért sem, mert szerintem az emberek 80%-a érzékeny rá. Bár én is gyanakodtam a tetoválásra, mert miután megcsináltattam, db. 3 hónapra rá jött ki az ekcémám, de a bőrgyógyász azt mondta, hogy ha arra allergiás lennék, elsősorban körülötte jött volna ki. Hát nem tudom...
2010. márc. 12. 12:02
 7/7 A kérdező kommentje:
és annak akinek ekcémája van szines a tetoválása vagy nem?
2010. máj. 9. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!