Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék egy apró tetoválást...

Szeretnék egy apró tetoválást ami jelképezi, hogy anya mindig vigyáz rám?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy kicsit furcsa, de rengeteget köszönhetek az anyukámnak, és 14 éves korom óta bennem van, hogy szeretnék erről egy tetoválást. A csuklómra szeretnék valami egész apró kis dolgot, mondjuk egy szemgolyót egy A betűvel.(a neve is A-val kezdődik) Ötletek?
2011. nov. 17. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Én egy szép, kacskaringós A betű oldalára két kis szárnyacskát tennék, ami azt jelképezi, hogy anyukád az őrangyalod. Szerintem ez szebb, mint egy szemgolyó :)
2011. nov. 17. 22:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Oh és 17/L... :)
2011. nov. 17. 22:47
 3/6 anonim ***** válasza:
(én egyébként a kisfiam nevét fogom a csuklómon hordani nemsokára :))
2011. nov. 17. 22:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez szép! Köszi, várok még ötleteket! :)
2011. nov. 17. 22:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Anyunak is van egy tetója, ahol mindhárom lányának a neve ott virít. :)
2011. nov. 17. 22:49
 6/6 anonim ***** válasza:
:)) Helyes kis család vagytok, komolyan :) Én mindig szerettem az ilyet, ha valaki így (is) kifejezi az összetartozást.
2011. nov. 17. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!