Hogy néznének ki a következő cuccok egy szövet kabáthoz? és mit mellőzek vagy milyen cuccokat vegyek föl hozzá?
szövetkabát valami hasonlo ehez: [link]
ilyen és ezekhez hasonló ruhákkal kiegésszítőkkel:
felsők, pulcsik:
és például olyan ruhák hogy póló és alatta van egy hosszu ujjú póló vagy egy tunika és alatta egy hosszu ujjú. vagy ingek . és valami kötött pulcsi amik most divatosak. blézer , kardigán,
nadrágok általában cső és egyenes szárú farmerok.
cipő:
tornacipő valami ilyesmi [link] az első fehér cipő.
deszkás cipő valami ilyesmi:
csizma:
és hasonlóak magasszárúban.
a kérdésem az lenne hogy ezekhez a cuccokhoz menniyre illene egy szövetkabát télen?és ősz végén? és mit mellőzek? valamint milyen holmikat vegyek?
15.L
szia! :))
hát, szerintem a pulcsikat ne. a bokacsizmára még azt mondom hogy oké, de én hosszú szárúval vennem fel.
én is szövetkabátot hordok télen, sőt ősszel is, de én általában kötött dolgokkal. szerintem a szövetkabátokhoz inkább a letisztult pasztell színek jobban illenek, mint a deszkás cuccok.
stílust szeretnél váltani?:)
Tipikus 15 évesen öltözködsz, ehhez pedig nagyon nem megy a szövet kabát.
Ha ilyen sportosabb, kényelmes ruhákban jársz, válassz ehhez megfelelő kabátot. Pl. a torna/deszkás cipő egyáltalán nem megy egy ilyen kabáthoz.
Egyedül a boka csizma ami elfogadható mellé, de ahogy elnézem ez a csizma sem a te világod még.
és ha nem szövet kabát akkor milyen kabát lenne jó ezekhez?
linkelnétek nekem légyszíves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!