Mit gondoltok az ilyen mosolyról? Nagyon nem esztétikus? Igénytelen?
Nekem is ilyen "hibás" fogsorom van,mivel kisebb koromban nem kezeltettük megfelelően.Szeretném megcsináltatni,fogszabályzóval,vagy héjkerámiával.(az utóbbi lenne a legjobb,mert a probléma alapja nem az,hogy kuszák,hanem hogy nagyon kicsik a fogaim,azért nincsenek szoros sorban)
Mit gondoltok róla?
A barátok,rokonok szerint hagyjam így,mert ez a különlegessége az arcomnak,jó ez így,nem kell mindenkinek ugyanolyan tökéletesnek lennie.
Szerintetek?
14:28-as vagyok
Kedves kérdező!Ha lesz pénzem,és megcsináltatom a fogaim,akkor mindenképp beszámolok róla...bár elolvastam a cikket(+a hozzá tartozó kommenteket is),amit az egyik válaszoló linkelt,és kicsit meglepődtem azon,amit olvastam:D
Kiskorom óta zavar,h ilyenek a fogaim,testi hibaként gondoltam rá mindig is,bár tény,h "egyedi",de eszembe se jutott,h ezt vki szexisnek találja,sőt olyan is van,aki irigyli ezt a "hiányosságot" :D
Köszönöm,h feltetted ezt a kérdést,és köszönöm a válaszolók hozzászólásait is,mert jobban érzem magam,most,h tudom,nem "tragédia",h nem tökéletes a mosolyom! :):D:)
(ha te úgy döntesz,h megcsináltatod a fogaid,akkor légyszi mindenképp jelezd,mert én is kíváncsi lennék az eredményre-köszi-)
persze,ha odakerülök,feltétlenül beszámolok róla:)
én pedig annak örülök,hogy van egy "sorstársam" aki megérti a problémám:)
jah és be tudnád linkelni azt a cikket,amiről írtál?ami meglepett!
köszi!:D
Hát akik a képen vannak azoktól én megijednék az utcán.. föleg a második képen lévötöl...
Szerintem ha téged zavar, akkor csináltasd meg :)
na jó de én nem mutogatom,szolidabban mosolygok:)
am végül csak lesz fogszabályzóm.18 évesen,remélem megéri:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!