Az emberek nagy tobbsege miert igenytelen?
1.) lustál
2.) nincs pénzük
3.) nem fogllakoznak a divattal
4.) mindhárom/mindkettő
a pénz alatt én sem azt értem, hogy nagyon sokat költ magára, a ruháira vagy a kozmetikumokra.
de van egy alapvető pénzmennyiség, amiből ki kell jönnie a mosdószernek, a melegvíznek, amivel fürdenek, ha kilyukad a kabát, akkor meg kell csináltatni, vagy akár újat venni, szóval ezek azért szerintem általában alapvető problémák.
nem azt mondom, hogy ha egy foltban kikopik a cipőm, akkor én azt rögtön kidobom, de foglalkozom vele, veszek egy cipőboxot, vagy elviszem a cipészhez és megcsináltatom. van olyan, akinek erre sem telik, vagy nem foglalkozik azzal, hogy foltokban kopik a cipője, kabátja, betöredezett sárga a körme, nem egyforma hosszúak, és a haja is ápolatlan.
ez valóban nem pénztől függ, legalábbis nem soktól.
Nem értek egyet az előttem szólókkal. Attól, h valakinek nincs sok pénze, még nem igénytelen... attól, h vki nem követi a divatot nem igénytelen...
pl.: egyre több ember döbben rá, h egy sima turkálóból alighasznált, márkás ruhákhoz juthat fillérekért, ráadásul biztos, h nem fog egy ugyanolyan darab szembejönni vele az utcán... sokkal egyedibb dolgokat lehet összeállítani, mintha bemennének a mayo chixbe és 20000 ért vennének egy farmert, ami ráadásul még ronda is...
Én az olyan embereket tartom igénytelennek, akik nem foglalkoznak eleget a tisztálkodással... elég egy szappan, egy sampon és egy fogkefe (fogkrémmel persze), h az ember tiszta legyen... és nem is kell hozzá sok pénz....
szerintem is lehet igényes egy turkálós összeállítás, mert arról már ne is szóljak, hogy én is onnan vásárolok.
de színösszeállításban is lehet valaki igénytelen, akkor is, ha tiszták a ruhái. (nagyon kirívó példákra gondolok, amelyek lassan nem is kirívóak, mert majdnem minden nap szembejön velem az utcán egy citromsárga harisnyás, kék felsős, piros szoknyás negyvenes nő...)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!