Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az emberek nagy tobbsege...

Az emberek nagy tobbsege miert igenytelen?

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 14:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

1.) lustál

2.) nincs pénzük

3.) nem fogllakoznak a divattal

4.) mindhárom/mindkettő

2010. nov. 5. 14:32
 2/13 anonim ***** válasza:
mert se pénzük nincs, se ötletük. talán fantáziátlanok, nem tudom.
2010. nov. 5. 14:39
 3/13 anonim ***** válasza:
Egész pontosan mit értesz az alatt,hogy "igénytelen"? Csak,azért kérdem,mert ez nem mindenki számára jelenti ugyanazt.
2010. nov. 5. 14:41
 4/13 A kérdező kommentje:
szerintem nem a penzzel van a gond. az hogy valaki igenyes,az nem azt jelenti hogy markas ruhakban kell viritania meg oriasi mukormei legyenek....
2010. nov. 5. 14:41
 5/13 A kérdező kommentje:
ugy ertem semmi izlese oltozek teren.meg a haja tiszta zsir,a kormei koszosak,meg a fule is. es sokan ilyenek akiknek sok penzuk van.de ok megis azt hiszik hogy mivel gucci taskajuk van hat ok ott vannak a toppon.
2010. nov. 5. 14:44
 6/13 anonim ***** válasza:

a pénz alatt én sem azt értem, hogy nagyon sokat költ magára, a ruháira vagy a kozmetikumokra.

de van egy alapvető pénzmennyiség, amiből ki kell jönnie a mosdószernek, a melegvíznek, amivel fürdenek, ha kilyukad a kabát, akkor meg kell csináltatni, vagy akár újat venni, szóval ezek azért szerintem általában alapvető problémák.

nem azt mondom, hogy ha egy foltban kikopik a cipőm, akkor én azt rögtön kidobom, de foglalkozom vele, veszek egy cipőboxot, vagy elviszem a cipészhez és megcsináltatom. van olyan, akinek erre sem telik, vagy nem foglalkozik azzal, hogy foltokban kopik a cipője, kabátja, betöredezett sárga a körme, nem egyforma hosszúak, és a haja is ápolatlan.

ez valóban nem pénztől függ, legalábbis nem soktól.

2010. nov. 5. 14:46
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem értek egyet az előttem szólókkal. Attól, h valakinek nincs sok pénze, még nem igénytelen... attól, h vki nem követi a divatot nem igénytelen...

pl.: egyre több ember döbben rá, h egy sima turkálóból alighasznált, márkás ruhákhoz juthat fillérekért, ráadásul biztos, h nem fog egy ugyanolyan darab szembejönni vele az utcán... sokkal egyedibb dolgokat lehet összeállítani, mintha bemennének a mayo chixbe és 20000 ért vennének egy farmert, ami ráadásul még ronda is...

Én az olyan embereket tartom igénytelennek, akik nem foglalkoznak eleget a tisztálkodással... elég egy szappan, egy sampon és egy fogkefe (fogkrémmel persze), h az ember tiszta legyen... és nem is kell hozzá sok pénz....

2010. nov. 5. 14:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Az előttem szólók alatt az első kettő válaszolót értem! Az utolsóval értek egyet! :D
2010. nov. 5. 14:49
 9/13 anonim ***** válasza:

szerintem is lehet igényes egy turkálós összeállítás, mert arról már ne is szóljak, hogy én is onnan vásárolok.

de színösszeállításban is lehet valaki igénytelen, akkor is, ha tiszták a ruhái. (nagyon kirívó példákra gondolok, amelyek lassan nem is kirívóak, mert majdnem minden nap szembejön velem az utcán egy citromsárga harisnyás, kék felsős, piros szoknyás negyvenes nő...)

:)

2010. nov. 5. 14:50
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki rosszul állítja össze a színeket az nem igényesség,inkább a jó ízlés hiánya...
2010. nov. 5. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!