Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A notino mióta lett ilyen gáz?

A notino mióta lett ilyen gáz?

Figyelt kérdés

Az egy dolog hogy marha drága lett, de régebben legalább adtak ezt azt ajándékba. Parfüm/krám/smink mintát.

Amikor a kosárba kerültek a dolgok, már mutatta az ingyenes cuccokat.

Most nem azért, de 145 ezer forint értélken tettem a kosárba cuccokat, szerintem az nem kevés, de még egy nyomorult illatmintát sem adnak hozzá.

2021. jún. 9. 23:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Időszakos, hogy mikor adnak ajándékot és éppen mit. Pár hónapja pl. ha jól emlékszem 15.000 Ft-os rendelés esetén adtak egy teljes illatminta csomagot (5 féle illattal és volt vagy 4-5 féle csomag, amiből lehett választani) és ismertebb, márkásabb féléket. Én nem éltem vele, csak láttam a kiírva, még nézegettem is, hogy nekem mennyire érné meg. Szóval az a része nem igaz, hogy már nincsenek minták, csak lehet nem mindig.

Azzal amúgy egyetértek, hogy drágább lett és már kevésbé éri meg onnan rendelni, mint régebben.

2021. jún. 9. 23:45
 2/15 anonim ***** válasza:
67%
En pont ma olvastam egy csoportban, hogy az egyik lany szerinte kamu parfümöt kapott, (Notinorol rendelte) mivel évek ota ezt a fajtát veszi, es van hogy napok es furdes utan is erzi, de most az uj parfümnek 10percig tartott csak az illata. Aztan jott a kommentek áradata, hogy masok is ezt tapasztaltak. 🤷🏻‍♀️ En nem tudom, sosem rendeltem meg onnan.
2021. jún. 10. 01:32
 3/15 anonim ***** válasza:
53%

Én pár hete rendeltem onnan, akkor pont kifogtam egy ingyenes kiszállításos akciót. Én meg voltam vele elégedve, ekkor rendeltem életemben először onnan, két parfümöt rendeltem, igaz, én utánvétellel együtt 10 500 Ft-ot fizettem.

Azért az számomra eléggé beszédes, hogy kifizetsz egy valag pénzt és itt hisztizel, hogy jaj, nem kapsz termékmintás cuccokat ingyen..brühühü.. jó nagy problémád van, irigyellek érte. Sok pénzzel nem mindig jár együtt értelmi és érzelmi intelligencia fejlettsége.

2021. jún. 10. 09:15
 4/15 A kérdező kommentje:

3

Szerencsére a tiéd nagyon fejlett.

A lényeget nem sikerült leszűrnöd.

2021. jún. 10. 12:06
 5/15 anonim ***** válasza:
85%

3-asnak igaza van! Miért kellene küldjenek bármit is azon felül, amit rendeltél? Te szoktál több pénzt kifizetni nekik, mint amit ők kérnek a rendelésedért? Naugye, hogy nem!

Válaszolok a kérdésedre is: Mert nem kötelesek a rendelésen felül ingyen osztogatni ezt azt..

2021. jún. 14. 10:46
 6/15 A kérdező kommentje:

5

Nem kötelesek, de minden normális helyen adnak, pl üzletekben is.

Nem azért mert olyan nagylelkűek, hanem mert ezzel is ösztönöznek a vásárlásra.

A megnyilvánulásod kritikán aluli, mondhatni lóg a kapa nyél a szádból.

2021. jún. 14. 12:15
 7/15 anonim ***** válasza:
Normalisan írta, azert mert neked nem tetszik a tartalma az egy dolog, de a stílussal nincs gaz. Nem tudom egyebkent, hogyha megteheted hogy 150ezret kib@szol ilyen szarokra, akkor miert lennel elorebb egy 10mles parfüm mintával. Arra mar nem telik?
2021. jún. 14. 12:55
 8/15 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező, elfogadás, gyakorold!

Egyébként Pesten az Aréna plázába menj be, ott van Notino bolt, és reklamálj. De tudom, ahhoz meg már gyáva vagy, csak itt hisztizel. Remélem azért tudod, hogy ezért röhögve fognak elküldeni téged melegebb éghajlatra. :D

2021. jún. 14. 12:59
 9/15 A kérdező kommentje:

Nem Magyarországon élek, szóval pestre biztos nem megyek.

"150ezret kib@szol ilyen szarokra..."

Akkor innen fúj a szél...

Neked szar, nekem megér ennyit egy igazi márkás parfüm vagy kozmetikumok. A minta pár illat kivételével nem rendelhető, az is kb csak notinon, ugyanis ezek nem árusíthatók. Gondolom ezt sem tudtad. Az meg, hogy mire jó egy mini parfüm, pléne egy ismeretlen illatból...szerintem saját kútfőből is megy.

2021. jún. 14. 13:18
 10/15 anonim ***** válasza:
Latom, megy a lepontozgatas. Ne aggódj, nem a pénzzel van bajom, en ugyanennyit költök el ruhakra, de utana nem sirok, hogy nem adnak ajándékba ingyen a rendelés melle egy toppot. Nem kötelességük. Akkor irjal emailt nekik. Nem adtok illatmintát!!! Kérem vissza a 150ezrem🤣
2021. jún. 14. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!