Notino akcio kamu?

Figyelt kérdés
Nezegettem az akcios parfumoket. Kineztem a CK One 200ml parfumot, amire azt irja, hogy 27000 helyett most csak 10000. Beirtam az arukeresobe, es mindenhol nagyjabol 10000-ert adjak, vagy olcsobban. Akkor kamu amit a notino oldalan irnak, hogy ez eredetileg 27?
2020. jan. 27. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az.

Üzletben lehet hogy drágább lenne.

2020. jan. 27. 21:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen a GVH szereti at ilyesmit. Nem véletlenül szokták ronggyá büntetni karácsonykor és black friday idején a webshopokat. Úgy látszik, a notinonak ehhez nem kell alkalom.
2020. jan. 27. 21:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Pont minap gondolkoztam ezen. Ez kicsit más, de : Folyamatosan küldik a (regisztrációkra fent tartott) email-re a ilyen olyan hatalmas akciós leveleket, közben ugyanazon az áron vannak a parfümök, mint egész évben.

Az egyik parfüm árát hirtelen karácsony előtt több ezer forinttal emelték, aztán akciót adtak arra is, de még így drágább volt, mint előtte.

Trükköznek egy csomót. Van olyan parfüm, ami a Le parfum, Zólyomi Zsolt niche parfümöket áruló üzletében olcsóbb....

2020. jan. 27. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!