Gucci bloom hajillat nevezetű parfümöt rendeltem notino rol és most néztem a gucci oldalán azt írják kizárólagos forgalmazók azaz nme lehet csak tőlük venni. Akkor ez most kamu ami nekem van notino rol?
Itt ellenőrízheted:
Tényleg fura, az ára is túl alacsonynak tűnik a 49$-hoz képest. A Notinot nem egy kamuzós webshopnak ismertem, úgyhogy ez most meglepett.
Azért majd írd meg, mit ad ki a fenti oldal. Lehet, hogy valami csoda folytán tényleg eredeti, csak valami ezeréves gyártású "lejárt" termék, régebbi fajta csomagolásban.
Meg a csomagolás is eredeti
Nem vagyok naiv gyanakodtam d ehukye meg igen ha még ennyit is ki adtam ra
Akkor mégiscsak eredeti. Közben rákerestem még egyszer, a Sephoraban is árulják. Az már tényleg 1000%-ig megbízható hely.
Lehet, hogy ezt félreértettük: "Available exclusively on Gucci.com", és nem azt jelenti, hogy csak ők adhatják el. Vagy csak a megjelenésekor volt rá érvényes, és utólag nem frissítették a szöveget.
Az ára meg... a Notino sok mindent olcsóbban ad. Utánaszámolva a 8ezer és 13ezer közt nem olyan vészesen nagy a különbség, hogy kérdéses legyen az eredetisége.
Szerintem ezek után megnyugodhatsz, eredeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!