Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon feszengek bikiniben,...

Nagyon feszengek bikiniben, mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Nemsokara megyunk nyaralni. Furdeni nagyon szeretek, es eddig sosem volt gond, de most a gondolata is ijeszto, h nekem ennyire le kell majd vetkozni, es nagyon nem szeretnek es rosszul ereznem magam, meg itthon a tukorbe se jo. Vekony vagyok, nem a sulyom a gond, csak egyszeruen nem szeretnem...
2021. jún. 4. 23:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Hát akkor ne vegyél fel bikinit, ennyire egyszerű
2021. jún. 5. 00:03
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Én ilyenkor egybe részes fürdőruhát veszek fel.
2021. jún. 5. 00:27
 3/12 anonim ***** válasza:
97%

Sejtem miről beszélsz, ilyet én is szoktam érezni. 80 kilosan is feszengtem, de 60 kilosan rendszeres edzés mellett is.

Vannak már ilyen strandruhák, ami olyan mint egy poncsó vagy hosszabb kardigán, csak nagyon finom, szellős anyagból, esetleg "csipkéből". Nekem ez jött be, hogy mikor épp nem vagyok vízben rajtam van, mikor vízbe megyek meg a parton/medence szélén leteszem.

Mikor elszaladunk kajalni, meg raveszek a furdoruhara egy shortot es egy felsőt. :)

2021. jún. 5. 00:33
 4/12 anonim ***** válasza:
40%

Növeld az önbizalmad, szeresd magad. A strandon senkit se fog érdekelni, hogy hogyan nézel ki.

Állj a tükör elé, és mond bele a szemedbe, hogy szeretem magam, így vagyok tökéletes, ahogy vagyok, senki véleménye nem érdekel. Hidd is el, amit mondasz.

2021. jún. 5. 06:21
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Vegyél tankinit, vagy fürdőruhát. Nem kötelező a bikini.
2021. jún. 5. 09:37
 6/12 anonim ***** válasza:
akkor mondjuk ne vegyél bikinit? én is balettdresszt hordok strandra (balettdresszben szép vagyok, a tökugyanolyan úszódresszben nem, de már feladtam hogy bármi logikát találjak benne, inkább megyek úszni)
2021. jún. 5. 09:42
 7/12 anonim ***** válasza:
55%
Elárulná valaki, hogy mi haszontalan volt a 4-es válaszomban? 😡
2021. jún. 5. 10:41
 8/12 anonim ***** válasza:
93%

Én teljesen megértelek, én is ilyen vagyok és inkább kerülöm is a strandokat egyszerűen nem megyek ha hívnak (mondjuk én nem is szeretem az ilyen helyeket) és én is iszonyat hülyén érezném magam sok ember között ilyen kevés ruhában, másoknál persze ez alap. Amugy én is vékony vagyok.

Esetleg többet takaró vagy másmilyen fazonú fürdőruhát nézz vannak olyanok ami olyan mint egy rövid nadrág + felsőrész talán az nem olyan vészes.

2021. jún. 5. 12:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyet érteka #4 válaszával, a probléma gyökerével kellene elsősorban foglalkozni. Mert a negatív önértékelés más problémákat és kellemetlenségeket is okozhat. 2-es voltam.
2021. jún. 5. 15:50
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
az, hogy négyes ideböfögi a testpozitív hülyeséget, de az nem old meg semmit. ha rosszul érzed magad bikiniben (vagy bármilyen más ruhában), akkor egyszerűen ne hordd. ennyi. nem kell rákényszeríteni magad, hogy "szeresd a tested a bikiniben is". nem szereted, nem hordod. (én meg olyan ruhákban nem érzem jól magam, amik rejtik az alakomat, akkor nekem oda kéne állni a tükör elé, és elmagyarázni magamnak, milyen csúnya vagyok, csak hogy szeressem a bő cuccokat?!)
2021. jún. 5. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!