Lányok, elégedettek vagytok a melleitekkel? Én nem.
Figyelt kérdés
Nekem nagy, de kicsit össze vissza áll, és lelóg, ami nagyon idegesít.
(tudom, van már ilyen kérdés, de az 9 éve volt amikor még 10-13 évesek voltak itt fent
2021. jún. 1. 22:00
11/20 anonim válasza:
Nagy melleim vannak elméletileg (E kosár), szép teltek, de mivel szétállóak így utálom őket. Az utóbbi időben gondolkozom a plasztikán is, de félek tőle.
12/20 Metionin válasza:
Nekem nagyon pici de szeretem mert nem kell melltartó. Én úgy alapból nem szeretem a melleket, nem örülnék ha lenne.
13/20 anonim válasza:
Egyaltalan nem. Meg vannak ereszkedve es emellett meg striasak is es be izzadok is alattuk. Raadasul az sem segit az elfogadasban, hogy a ferfiaknak is inkabb a forma szamit mint a meret. Gondolkodas nelkul elcserelnem oket pici, de feszes mellekre ha lenne lehetosegem. Plasztikara pedig sajnos nincs penzem es a kozeljovoben nem is lesz.
14/20 anonim válasza:
Én elégedett vagyok nagyjából. Arányos a többi testrészemmel. Néha egy kicsit zavaró, hogy elég távol ülnek, még futás közben "ugrálnak", de alapvetően nincs vele bajom.
15/20 anonim válasza:
Nem, kicsik, lógnak és szétállnak, még push-up melltartóval sem mutatnak normálisan. Egy nagyobb fogyás óta nem tudom őket visszahízni, mindenhova megy zsír, csak oda nem, ahova kellene.
16/20 anonim válasza:
Nem vagyok elégedett.
Nagyok, elkezdtek megereszkedni, striásak, nagyobbacska bimbók.
Fiúknak eddig nem volt baja, de szerintem csak szerencsém volt velük. Utálom a melleimet,ha nem lógna, akkor elégedett lennék.
17/20 A kérdező kommentje:
Eddig egy barátom volt, ő volt hogy rámarkolt, nem panaszkodott, de nem szűrtem le az arcából hogy megfelelt volna neki.
2021. jún. 2. 19:07
18/20 anonim válasza:
Szerintem ne hordj éjjel melltartót, mert csak "elkényelmesednek". Viszont megpróbálhatsz edzeni, hogy feszesebb legyen, ne lógjon annyira.
Én speciel meg vagyok elégedve a sajátjaimmal. Annyi csak a baj, hogy nehezen találni a méretemben melltartót (70 D). Mivel még olyan korban vagyok, hogy nőhetnek (sőt, nőnek is) bele se merek gondolni, hogy mi lesz később😂
19/20 anonim válasza:
#18: maximum veszel nekik egy talicskát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!