Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elégedettek vagytok a melleitekkel?
Figyelt kérdés
Kíváncsiság, vajon hány fog igent mondani:)
Méretet és kort légyszíves írjatok, persze nem muszály:D
2012. okt. 7. 21:13
1/22 anonim válasza:
Nem vagyok elégedett vele, de nem a méretével van problémám hanem az alakjával...
22/L
2/22 anonim válasza:
Nem, azért mert túl kicsi... (mondjuk tegyük hozzá, elég vékony vagyok) 21/L
3/22 anonim válasza:
az alakjával meg vagyok elégedve, de a mérete lehetne nagyobb, 75/A most, de jobb lenne 75/B-C
19/L
4/22 anonim válasza:
*MUSZÁJ
J
JJJJJJJ
J!!!!!!!!!!!
Válasz: Nagyjából igen, nincs baj velük. Méretet nem tudom. Ha melltartót veszek, ránézésre választok, felpróbálom, ha jó megveszem...
5/22 anonim válasza:
Nem vagyok vele megelégedve, de legalább a páromnak tetszik, ami azért ad egy kis önbizalmat :)
19L
7/22 anonim válasza:
Én a méretével elégedett vagyok de az alakjával nem. 19L
8/22 anonim válasza:
Elégedett vagyok az alakjával is, meg a méretével is(70B), már csak egy karika piercing hiányzik az egyikből. 16l
9/22 anonim válasza:
Na és akkor én megmerem kockáztatni hogy itt minden válaszolónak van barátja ezek ellenére^^.
10/22 anonim válasza:
Tökéletesek szerintem. A mérete pont jó, 75/B. És az állaga, mérete is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!