Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elégedettek vagytok a melleitekkel?
Figyelt kérdés
Kíváncsiság, vajon hány fog igent mondani:)
Méretet és kort légyszíves írjatok, persze nem muszály:D
2012. okt. 7. 21:13
21/22 anonim válasza:
azon jot nevettem vmelyik valaszban, hogy "allaga":D
en nem vagyok elegedett,.mert pici. de a formaja kerek.
de legalabb soha nem fog logni(:
22/22 anonim válasza:
A merete tökeletes (80B), persze panaszkodhatnek, hogy nem eleg feszes, meg satöbbi, de neeem, elegedett vagyok. Csak arra jöttem ra, hogy nekem bizony vegig kell probalgatni szaz melltartot, mire egy vegre jo lesz. Talan tavolabb vannak egymastol, szoval az olyan melltartoban eleg furan mutatok, aminek a ket kosarat csak az az egy kis masni fogja össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!