Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elégedettek vagytok a melleitekkel?
Figyelt kérdés
Kíváncsiság, vajon hány fog igent mondani:)
Méretet és kort légyszíves írjatok, persze nem muszály:D
2012. okt. 7. 21:13
11/22 anonim válasza:
100%-ig igen.Kicsik de szexy-k!
12/22 anonim válasza:
Én vagyok hülye, vagy te írtál hülyeséget ezzel a melltartós -felpróbálós válaszoddal kedves valahányadik válaszoló?eddig abban a tudatban éltem, hogy azt nem próbálják fel a nők ill nem is lehet
13/22 Rat Poison válasza:
80/B, idáig teljesen rendben, ám a paraméterhez hegyes forma és tartás hiánya párosul, valamelyest lóg. Ez van, ellene nem sokat tehetek.
14/22 anonim válasza:
semmi más bajom nincs velük, csak hogy nem egyformák
tudom, senkié se egyforma, de nekem jobban látszik
különben a méretét (nagyon kicsi) megszoktam, és örülök, hogy nem fog a térdemnél lógni 50 éves koromban
15/22 Hanariko válasza:
Lasix, a melltartót fel lehet (és szerintem fe is kell) próbálni. Azt hiszem a bugyi az, amit nem lehet vagy fürdőruhánál max. fehérneműre.
De a melltartót fel lehet, én is fel szoktam.
Kérdésre válaszolva: Én elégedett vagyok az enyéimmel.
18/L 75/B
16/22 anonim válasza:
Én nem vagyok elégedett az enyéimmel... 75/B, de elég magas vagyok, tehát ez nem ugyanolyan méret, mint pl a 160 centis lányoknál a 75/B. Lehetne 1 mérettel nagyobb. Viszont 1 mm-rel se ereszkedett meg, szerintem soha sem fog lógni. Gravitáció nem hat rá:)
17/22 anonim válasza:
Én nem vagyok csaj,és meglepetten veszem észre,hogy a csajok nagyrészt elégedetlenek magukkal,mondjuk nekem nem olyan fontos a mell téma,a lényeg hogy összességében tetszen.
18/22 anonim válasza:
Én írtam, hogy felpróbálom. Természetesen fel lehet próbálni a melltartókat. Ugyanolyan méretű melltartók között is lehet különbség.
19/22 anonim válasza:
Néha amikor felpróbálok egy ruhát, ami kifejezetten az ilyen 70/75A mellű lányoknak áll jól azt kívánom bár az enyém is kisebb lenne, de ettől eltekintve szeretem a melleimet:) 80D de van amikor a C is elég. 18L
20/22 anonim válasza:
Oké, köszönöm a felvilàgosítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!