Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, elégedettek vagytok a...

Lányok, elégedettek vagytok a melleitekkel? Én nem.

Figyelt kérdés

Nekem nagy, de kicsit össze vissza áll, és lelóg, ami nagyon idegesít.

(tudom, van már ilyen kérdés, de az 9 éve volt amikor még 10-13 évesek voltak itt fent

2021. jún. 1. 22:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Elégedett vagyok
2021. jún. 1. 22:01
 2/20 anonim ***** válasza:
95%
Én nem, nagyon meg vannak ereszkedve, nagyon zavar, és miután szültem, biztosan plasztikáztatni fogom.
2021. jún. 1. 22:09
 3/20 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon pici, de feszes mint egy tininek. Lehetne nagyobb. De akkor lógna.
2021. jún. 1. 22:11
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

nem a kedvenc testrészeim, mert túl kicsik és nem szeretem a parízermellbimbóim, de megtanultam elfogadni őket. megműttetni nem akarnám soha, mert tök jó érzékenyek és félnék, hogy ez elveszik, meg nem tetszik a műies hatás

panasz nem volt soha rájuk, szerettek velük foglalkozni, szóval elvagyok így

2021. jún. 1. 22:12
 5/20 A kérdező kommentje:

Én sem gondolkoztam plasztikán, mert nem szeretném hogy örök életemre ott maradjon a heg.

Éjjelre hordok melltartót, hátha valamivel feljebb nől egy idő után. Mivel nagy, így nagyon nem szeretnék hozzá nyúlni, de valami alapot kell csinálni. Valakinek ez az éjjeli melltartó be jött?

2021. jún. 1. 22:15
 6/20 anonim ***** válasza:
68%

Éjjelre melltartó?

Még jobban kíméled az izmokat?

2021. jún. 1. 22:33
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Én ez alapján semmi kivetnivalót nem találok bennük.
2021. jún. 1. 23:04
 8/20 A kérdező kommentje:

7

Kedves,de én elégedetlen vagyok velük.

2021. jún. 1. 23:29
 9/20 anonim ***** válasza:
74%
No ha ennyire magabiztosan eldöntötted, hogy nem jó, akkor ki vagyok én, hogy beleszóljak... Ennyi.
2021. jún. 1. 23:59
 10/20 anonim válasza:
100%
Nekem igazság szerint nagyon picike melleim vannak, de néha amikor látom,hogy másoknak sokkal nagyobb, picit azért rosszul érzem magam. Nem sokszor foglalkozok ezzel,hisz a normális emberek nem a melleim méretére kíváncsiak:). Szóval olyan 95%-ban megvagyok elégedve vele,és remélem még nőni fog azért..
2021. jún. 2. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!