Szőrtelenítés kérdés, hogyan és mivel?
Figyelt kérdés
Jövő hónapban megyünk az első közös nyaralásunkra a párommal. Fekete hajú vagyok, apám ‘génjeivel’ ezért elèg erőteljesek a szőrszálaim.. Borotválás után már kb estére szúr... 2 hétre megyünk nyaralni. Epillátortól kipattogok, szőrbenövéses leszek. Gyanta miatt nem akarom x ideig növeszteni a szőrt mert nem tudnám kivárni és idegesítene,sőt sokszor fürdőbe jàrunk ezért kellemetlen lenne... Szőrtelenítőkrém nem igazán használt, utána átkellett borotvàljam magam... Borotvától sokszor vérzek de màr csak ez az opcióm maradt .. elektromoson gondolkozom vagy valami jobb minőségű borotván, de melyikek azok?2021. máj. 27. 13:17
2/4 anonim válasza:
Ettől is pont olyan szúrós leszel, mintha pengével borotválnád. Sőt hamarabb, mert nem a bőrrel egy vonalban, hanem picivel felette vágja le a szőrt.
Gyantázást ajánlanám, csak elsőre nehéz elkezdeni, aztán ha rendszeresen jársz, kevesebb és gyengébben nő vissza.
Vagy lézeres kezelés, bár ahhoz már kicsit késő van. Lebarnulva nem ajánlott, mert erősen csökken a hatása. Télen lenne ideális elkezdeni, kb 6-8 alkalom, 2 hónap a kezelés.
3/4 anonim válasza:
IPL szőrtelenítő? Én úgy tudom hogy az sötét szőrszálakon hat a legjobban :)
4/4 A kérdező kommentje:
Maradok a borotva mellett.. próbálgatom addig hogy melyik a legjobb fajta , majdcsak rájövök😅
2021. máj. 27. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!