Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tehetnék?? (szőreltávolítás)

Mit tehetnék?? (szőreltávolítás)

Figyelt kérdés

Lányként mindenhol szőrös vagyok, beleértve a hasam és hátam is. Pedig teljesen normális mennyiségű a lábamon, a karomon is például egyáltalán nem zavar, onnan nem szedem. És nem azt mondom, hogy úgy nézek ki, mint egy férfi, de a hasamon meglátszik a szőr, és ugyanígy a hátamon is (leginkább a nyakam felé) Ha szőke lenne semmi gondom nem lenne vele, de nem így van sajnos. Ezért megpróbáltam szőkíteni, de nagyon marta a bőrömet. Úgydöntöttem legyantázom, de akkor meg kipattogtam (már többször is megpróbáltam, hátha megszokja a bőröm, de hiába). Tehát se szőkíteni nem tudom, se gyantázni. Marad a borotva, de azt nem merem, mert lehet hogy csak rosszabb lesz és jobban fog látszódni utána. Lézeres szőrtelenítéshez pedig nem elegendő a szőrmennyiség. Már nem tudom mit tehetnék, nagyon zavar, de úgy tűnik minden megoldásra lesz egy ,,kifogása" a bőrömnek.

Ui.: nem hiszem, hogy hormon zavar, minden más teljesen jól ,,működik"(pl menstruáció). De ha az lenne sem szednek rá gyógyszert.

2021. máj. 20. 12:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi biztos lesz rá valami megoldás,lehet érdemes lenne felkeresni egy orvost vagy megkérdezni olyan helyen ahol szőrtelenítenek,lehet van valamj olyan gyanta amitől nem.
2021. máj. 20. 12:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen,én borotválom.L.
2021. máj. 20. 13:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet hormon (nem feltétlen zavar, mindenkiben vannak női és férfi hormonok, valszeg neked ilyen téren több jutott a férfiból) vagy genetika (anyud, nagyszülők is ilyenek voltak?).

Szőrtelenítő krémet próbáltad már? Epilátor? Kozmetikusra rábízni magad?

2021. máj. 20. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy "Lézeres szőrtelenítéshez pedig nem elegendő a szőrmennyiség". Nem a mennyiségtől függ a hatékonysága, hanem a szőr és a bőr színe közötti különbségtől. Ha anyagilag megengedheted magadnak, érdemes megcsináltatni.
2021. máj. 20. 15:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Az a fura, hogy senki nem ilyen a családban. Csak nekem jutott ki :D

2. Neked nem erősödik a szőr a borotvától? Én a lábamon úgy tapasztaltam. Ezért nem merem máshol használni.

2021. máj. 20. 16:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Mivel a gyantától kipattogtam, az epilátort nem is próbáltam. Valószínűleg ugyanazt a hatást érném el. De majd rápróbálok.
2021. máj. 20. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!