Mit tehetnék?? (szőreltávolítás)
Lányként mindenhol szőrös vagyok, beleértve a hasam és hátam is. Pedig teljesen normális mennyiségű a lábamon, a karomon is például egyáltalán nem zavar, onnan nem szedem. És nem azt mondom, hogy úgy nézek ki, mint egy férfi, de a hasamon meglátszik a szőr, és ugyanígy a hátamon is (leginkább a nyakam felé) Ha szőke lenne semmi gondom nem lenne vele, de nem így van sajnos. Ezért megpróbáltam szőkíteni, de nagyon marta a bőrömet. Úgydöntöttem legyantázom, de akkor meg kipattogtam (már többször is megpróbáltam, hátha megszokja a bőröm, de hiába). Tehát se szőkíteni nem tudom, se gyantázni. Marad a borotva, de azt nem merem, mert lehet hogy csak rosszabb lesz és jobban fog látszódni utána. Lézeres szőrtelenítéshez pedig nem elegendő a szőrmennyiség. Már nem tudom mit tehetnék, nagyon zavar, de úgy tűnik minden megoldásra lesz egy ,,kifogása" a bőrömnek.
Ui.: nem hiszem, hogy hormon zavar, minden más teljesen jól ,,működik"(pl menstruáció). De ha az lenne sem szednek rá gyógyszert.
Lehet hormon (nem feltétlen zavar, mindenkiben vannak női és férfi hormonok, valszeg neked ilyen téren több jutott a férfiból) vagy genetika (anyud, nagyszülők is ilyenek voltak?).
Szőrtelenítő krémet próbáltad már? Epilátor? Kozmetikusra rábízni magad?
Az a fura, hogy senki nem ilyen a családban. Csak nekem jutott ki :D
2. Neked nem erősödik a szőr a borotvától? Én a lábamon úgy tapasztaltam. Ezért nem merem máshol használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!