Nők, lányok mennyien távolítjátok el a szőrt az arcotokról a szemöldökformázáson kívül?
Számít ha gyantáztok, borotvaltok, epilaltok, csipesszel vagy krémmel szeditek, vagy szőkítitek vagy vettetek igénybe lézeres szőreltavolítást. Érdekel hogy milyen erősségű és mennyiségű (apró szőke pihe néhol, vagy vastag erős szőrszál mindenütt), az arcotok mely területe érintett (toka, orr alatt, fül előtt, homlok stb.), mely módszert vettetek igénybe és a korotok is.
Ha van egyéb kommentetek vagy véleményetek a témáról, vagy partneretek/ párkeresési tapasztalatotok akkor vevő vagyok rá.
Na várjatok,
Aki azt válaszolta, hogy sosem szedte le a szőrt mert nem kellett, annak vannak "fehér pihék" az arcán?
Én az a klasszikus Hófehérke tél típus vagyok. Fehér bőr, sötét haj...és szőr. Ami ugye azonnal látszik.
A szemöldököm olyan Fridás lenne ha békén hagynám, és van bajuszkám, meg pár szál az államon is. Szemöldökcsipesz, szemöldök borotva, kisolló, néha szőrtelenítő krém amit használok.
Az arccsontomon is le szoktam szedni a pihéket ha erősebb sminket csinálok, az alapozó jobban ül full sima bőrön.
12-14 éves korom óta ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!