Megérik az otthoni lézeres szőrtelenítők?
Az állam, a nyakam, az arcom kétoldalt elég szőrös, sok erős szál jön ki rajta, és nagyon zavar. A gyanta, epillátor tönkreteszi ott a bőröm, de az meg nem állapot, hogy kétnaponta csipesszel szedegetem ki, és már másnap megint látszik...
Orvos látott, volt vérvétel, hormonok, stb, semmit nem találtak. A családban apai ágon a legtöbb nő hasonló problémával küzd.
Volt, akinek bevált az otthoni lézeres szőrtelenítő? Mennyi ideig tartott a hatása?
Kozmetikai kezelésre nem szívesen mennék, kisgyerek mellől nem igazán van rá kapacitásom, így inkább otthon, este oldanám meg...
Köszönöm szépen!
24/N
Hasonló problémával küzdöttem én is, aztán beruháztam egy ilyen villanó fényes szőrtelenítőre. Hát komolyan mondom megváltoztatta az életemet.:)
Nekem kellett pár hónap mire a szőrök teljesen megadták magukat, néha 1-2 szálat kell csipesszel kikapni, de ég és föld a különbség. Már villantani sem kell olyan gyakran, néha egy emlékeztető kezelést kell csinálni, ami 3 perc kb.
Braun, Philips, Silk'n
Ezeket meg lehet venni, jó gépek. De ahogy írták a szőrszál színétől függ mennyire fog beválni. És a napozás nem ajánlott amíg használod. A bőrnek világosnak kell maradnia, különben megégetheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!