Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen (elektromos)eszköz...

Milyen (elektromos)eszköz alkalmas női intim szőrtelenítésre?

Figyelt kérdés

Megszeretném kérdezni, hogy ki milyen eszközt használ, kinek mi vált be (elektromos). Első sorban arra lennék kíváncsi, hogy a fanszőrt mivel vágjátok, nálam a borotva nem vált be mert minden alkalommal kipattog. Használ e esetleg valaki elektromos készüléket ehhez a “művelethez” ? Reklámozza a tv a Philips One Blade-t, azt nők közül használja-e esetleg valaki vagy bármilyen hasonló elektromos eszközt?

Minden ötletet tapasztalatot meghallgatok!

A válaszokat pedig előre is köszönöm! :)

2021. ápr. 25. 14:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem pont ez, de egy ehhez hasonló készülékem volt nekem is és teljesen jól bevált. Pár év után az sajnos tönkrement, de én is gondolkodom rajta, hogy vegyek egyet, csak jobb minőségűt, ami tovább bírja. A célra amúgy teljesen megfelelő és praktikus, használni is könnyű.
2021. ápr. 25. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Braun márkájú epilátort használok.
2021. ápr. 25. 14:20
 3/4 anonim válasza:
0%
Én a Hitachi Magic Wand -ot ajánlom
2021. máj. 20. 13:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Vettél?
2023. febr. 15. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!