Ilyen ruhát felvennétek simán utcára, ebédelni, kávézni sétálni? Vagy csak inkább estére, buliba?
2021. máj. 24. 15:16
1/14 A kérdező kommentje:
Ilyent, vagy ehhez hasonló ruhákat. A lényeg a testhezállóságon van.
2021. máj. 24. 15:17
2/14 anonim válasza:
Ezek nem szép ruhák.
De ami csak ennyire szűk, azt felvenném nappalra is.
3/14 A kérdező kommentje:
nem szép,s kicsit olcsó a hatásuk, de nem ez itt a lényeg.
2021. máj. 24. 15:28
5/14 anonim válasza:
Felvenném, ha nem lenne egyébként is nagy fenekem, ezekben viszont aránytalanul nézek ki. Más szabású ruhákat gyakran hordok, kivéve, ha túl rövid vagy flitteres, azok egyértelműen buliba valók, ahova meg nem járok.
6/14 anonim válasza:
Nem, mert nem tetszik. Dr ha neked igen és jól áll akkor hajrá.
7/14 anonim válasza:
Ezek annyira nem tetszenek meg nem is hiszem, hogy nekem előnyös lenne. Ha találnék olyat, ami hasonlóan szűk, mint ezek, de jobb az anyaga, kicsit vastagabb, merevebb, amin nem látszik át minden és jól is állna, én simán felvenném hétköznapi dolgokhoz is. Nem különösebben elegáns, hogy csak eseményre legyen jó.
8/14 anonim válasza:
Ilyeneket bárhova fel lehet venni.
9/14 anonim válasza:
Ha jó az alakod, akkor ezek olyan testhez simulós ruhák, simán felvehetők estére. (mondjuk alul túl rövid, de ha nem maradtok éjszakába nyúlóan - holnap sajnos már munkanap, és a három napos gigapihenés után mindenhol elvárják, hogy most aztán kőkeményen odarakd magad - akkor simán felveheted)
Én egy kabátkát eltennék... meg vagy autóval mennék, vagy eltennék egy 20.000-est taxira meg evés-ivásra.Annyi csak elég lesz, ha nem egy Gundel szintű étterembe, meg nem Szombathelyről mész Bajára.
10/14 anonim válasza:
Csinos a ruha,de az első képen a feka csajon ez a sportcipő....
Egyenesen undorító elegáns ruhához sportcipőt venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!