Szerintetek gáz egy olyan nadrág egy 16 éves lányon, ami terepmintás és rózsaszín rózsák vannak rajta? Ti felvennétek? Kort és nevet is írjatok!
Figyelt kérdés
2020. márc. 2. 05:54
1/7 subrette válasza:
Látni kellene a nadrágot, de szerintem felvettem volna 16 évesen és felvenném most is. 28L
2/7 anonim válasza:
Felvettem hasonlót 15 évvel ezelőtt, 13 évesen. Akkor nagy divat volt a terepminta.
Most biztos, hogy nem venném fel. Nem tudom elképzelni, hogy jól nézzen ki a terepminta meg a rózsa együtt😳
3/7 anonim válasza:
A terepmintás ruhák lányon elég búzavirágosak, de a rózsaszín miatt kissé lányos benyomást kelt.
F
5/7 subrette válasza:
Simán felvenném. Köszi a képet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!