Valaki ajanlana rozsaszin hajfestekeket?
Figyelt kérdés
Valami olyan rozsaszin hajfesteket mondanatok amik kaphatoak rossmanban,dm-ben mert nagyon nagy a valasztek es nem tudom eldonteni melyik a jo minosegu tartos2019. jún. 21. 21:02
1/2 anonim válasza:
Egyik sem menj el fodrászkellèkesbe.
2/2 anonim válasza:
Attól függ, ha élénk hosszantartó színt szeretnél akkor live, de tényleg jól gondold meg, mert sokáig marad benne, és kezdetben főként nagyon élénk az enyém rikitott cékla színű volt és kituntem mindenhonnan kicsit idegesítő volt mert nem azt a színt szerettem volna elérni, illetve ha nem jól festesz hajat, akkor akár foltos is lehet picit ez attól függ hogy fested na meg ki festi egyáltalán. Ami nagyon nagyon megbízható az a colorista számomra. Egyszerűen imádom, nincs folt, nincs fakó szín csak halvány de mégsem gagyi tehát tényleg jó, tényleg teljesen kijön mikor eljön az ideje, több félét lehet venni, világosabb sötétebb stb de a világos nagyon keveset marad csak benne nem biztos hogy megér az is 2ezer+ ftot. Arra figyelj, hogy ne frissen mosott hajra vidd fel, nekem egyszer egy padlizsán színű colorista semennyire nem fogta be az akkori barna hajamat anyám szerint azért mert frissen mosott volt..hát ki tudja, de a rózsaszínnél mar nem volt friss és be is fogta. 16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!