Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Felvennétek most hasonlót...

Felvennétek most hasonlót diszkóba? Meg lehet benne fázni nagyon?

Figyelt kérdés
2016. nov. 17. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Hasonlót feltétlenül!

Csak meg kéne mutatni, le kéne írni, hogy mire gondolsz!

De maga a kérdés jó! :D

2016. nov. 17. 20:11
 2/7 A kérdező kommentje:
*haspoló
2016. nov. 17. 20:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Látatlanban mondom, hogy vedd csak fel. Legyél nagyon-nagyon szexis és ne beszélj sokat.. :/
2016. nov. 17. 20:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Még melegbe se.

De te azt csinálsz amit te akarsz, nem azt amit én.

2016. nov. 17. 20:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Amiben meg lehet fázni, az valami izgatóan lenge ruha lehet, úgyhogy nekem tetszene, ha felvennéd! Feltéve, ha autóval visznek-hoznak, mert megfáznod nem lenne jó. Küldesz képet magadról ebben a ruciban?
2016. nov. 17. 21:09
 6/7 Sunshinedoll ***** válasza:
Bent leszel úgyis. Hacsak nem ki-be járkáltok cigizni szerintem nem fogsz fázni bent. Én múltkor sima spagettipántos topban voltam és nem fáztam, pedig táncolni se szoktam.
2016. nov. 18. 12:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem vennék fel amúgy sem. De nem fogsz benne fázni. Odafelé lesz rajtad pulcsi és kabát, elférnek a ruhatárban. Bent meg úgyis meleg van, táncolnak az emberek.
2016. nov. 19. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!