Lányok nektek tetszik ez a stílus?
Figyelt kérdés
Haj, szakáll stb. Milyen a férfi ezen a képen?? (első benyomás)2021. máj. 18. 13:35
2/12 anonim válasza:
jóképű ez a fickó, de herótom van az öltönyös férfiaktól
4/12 anonim válasza:
Nekem ez az öltöny nem tetszik, de a pasi ápolt igényes benyomást kelt.
5/12 anonim válasza:
Én is utálom az öltönyt, a szakáll meg túl rövid az én ízlésemnek. A haj semmi extra, nincs vele baj.
6/12 anonim válasza:
Pont az esetem.(haj, és szakáll) az öltöny nadrág részével azonban van valami gond.
7/12 A kérdező kommentje:
A haj nem rövid egy kicsit? 😀
2021. máj. 18. 17:43
8/12 anonim válasza:
Nem bejövős. Képen oké, de az ilyen hímringlókkal általában marha nehéz értelmes beszélgetést folytatni, valamiért mind öntelt, megjátszós seggfej, aki úgy érzi, a nap is csak és kizárólag neki ragyog. Nyilván van kivétel, de ez a tapasztalatom.
10/12 anonim válasza:
Bocsánat, hogy idetévedtem és egyben örömmel olvastamaz olyan kommenteket ahol az öltönyt nem szeretik a férfiakon.
Én is férfi vagyok, sosem hordom mert miért vegyek fel tucat terméket, hisz minden pasin ez van aki azt hiszi ettől lesz elegáns, holott az összes ilyen téveszmésen is ez van.
Már egyenruhává nötte ki magát, én inkább maradok az egyéni stílusomnál.
F.41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!