Van olyan ismerősötök, aki előnytelen külsejű, vagy elhízott srác volt, de néhány év múlva megváltozott, elkezdett magával foglalkozni és vonzó lett?
Figyelt kérdés
Egy itteni kérdés inspirált.. ;) Ti láttatok már ilyet?2021. máj. 16. 18:55
3/7 anonim válasza:
Van! Jó pasi lett. Van olyanom is aki tininek husi volt és egy nagyon szexi srác lett belőle. Gyúrás nélkül.
4/7 anonim válasza:
Volt osztálytársam még érettségi előtt kezdett el kondizni, tavaly futottam vele össze Bp-en. Jól kikupálódott, mondjuk érettségi óta 10 évtelt el.
5/7 anonim válasza:
Unokatesóm. Elhízott volt (100 kg fölötti), bilifrizura, pattanások stb. Kb. 5 éve viszont elkezdett fogyózni és gyúrni, most vékony, izmos, rengeteget sportol, a bőre tiszta, haját is rendbe rakatta, tip-top lett.
6/7 anonim válasza:
Én ismerek olyat, aki nem nézett ki annyira jól, most meg nagyon jó pasi lett. Azért akkor sem volt nagyon gáz a helyzet, de nem is tartottam régebben vonzónak egyáltalán... Most meg oda vagyok érte, csak sajnos nem nagyon van esélyem . :(
7/7 anonim válasza:
Egy ismerősöm 30 kg-ot fogyott, nagyon látványos a végeredmény. Előtte sem volt ápolatlan, csak maci. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!