“ Igen, sokat ki is löktem.”
🤣🤣🤣
Nem a véleményed a baj, hanem ahogy mondod.
Nehéz lett volna kulturáltan leírni, hogy 'én a kevésbé izmos lányokat tartom vonzónak'? E helyett te kényszert érezték rá, hogy megkérdőjelezi a képen szereplő hólgy nőiségét és mindenféle pejoratív jelzőkkel illetted. Ez a baj.
Ha ilyen a stílusod, akkor viseld el ha másé is olyan.
Ha kritizálsz, viseld el hogy kritizálnak
Ja, hogy az már nem tetszik, mi?
“ Aki egy lágy puha nőies test helyett”
Áhá.... tehát mégis a töttyett jön be a feszes helyett. Nincs ezzel baj. De azért nem kell leszólni, ami nem a te zsánered.
Nem kell vigyázzban állva kommentelned. Asszony előtt állhatsz eleget vigyázzban. 🤣
Közben törölték...
De biztos velünk van a baj. Hm...
Még mindig nem érti.
Ember, gyerekkorodban mérleg meg centi helyett baromméterrel meg tahóméterrel mért az orvos? 😁
Amúgy kivel beszélgetsz??
Magaddal? Ez is egy betegség.
És megint oda jutottunk, hogy neked bhassza a csőröd, hogy ha valakinek egy nőben a nőies alkat tetszik.
Az hogy neked meg egy kisfiús izmos alkatú jön be az kissé gyanús...
“ Amúgy kivel beszélgetsz??”
Az amnézia is egy betegség. Tudod, amikor nem emlékszel, hogy minden hozzászólásodat törölték.
Még mindig nem érted. Szerintem nem is fogod.
“ bhassza a csőröd, hogy ha valakinek egy nőben a nőies alkat tetszik.”
Többen is elmondták, hogy mi a probléma veled. De váltsunk témát. A nőies alkat elég szubjektív. Ott Suttyófalván mi számít “nőies” alkatnak? Körülírnád? Azt már tudjuk hogy a “puha”. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!