Férfiak! Mennyire fontos nektek hogy milyen cipője/táskája/márkájú ruhája van a csajnak akivel randiztok/tetszik nektek/barátnőtők? Fontos hogy drága és márkás legyen?
20/F Nem fontos a márka. Az ápoltság annál inkább.
Komolyan melyik pasi tudja a női ruha/cipő/táska márkákat? :D
Ha Vállalkozó lennék, akkor érdekelne.
Amúgy ha nemesik szét, hát nem túlzottan aggaszt. Sőt, ha sokkal jobb mint az enyém, a végén még kisebbrendűségi érzésem lesz.
nekem fontos. de nem az h drága márkás legyen, az nem is érdekel.
de pl. h nőiesen öltözködjön, legyen valami stílusérzéke, és ne mindennap ugyanabban a ruhában legyen, illetve ne nézzen ki úgy mint a nők 90%-a (farmer és tornacsuka, 0 nőies cucc), az nekem fontos. sztem egy bizonyos életkor fölött a férfiaknak ez már fontos. amikor az ember elkezd magára adni, akkor elkezdi elvárni ezt a nőktöl is. de sztem itt az elvárás terén egyáltalán nem a pénzen, hanem a stílusérzéken, igényességen van a hangsúly.
22/F
Azt elvárom, hogy ne cigányos Adidasz melegítőben, Converse tornacsukában, és Nike feliratos fényes táskával járjon, mert ezek irtó gázak.
Szóval ha a csaj nem egy márka reklám, akkor okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!