Férfiak! Mennyire fontos nektek hogy milyen cipője/táskája/márkájú ruhája van a csajnak akivel randiztok/tetszik nektek/barátnőtők? Fontos hogy drága és márkás legyen?
36/F
Alapvetően az elegáns nőkre bukom.
A nők az elegancia terén hihetetlenül igénytelenek tudnak lenni,főleg a részleteket illetően.Mire gondolok? X6-os BMW,LV táska,de egy 100 forintos,kínai öngyújtóval gyújt rá és reklám tollal ír alá,na az gáz! Szintén hazai sajátosság az óriási logó/márkanév a ruhán...nos ez külföldön már 5 éve is gáz volt. Mellesleg a hazai forgalmazású márkák árai és presztizse is becsapós. Idehaza menő a GAP,GUEST,GANT,stb. egyáltalán nem nagy márka,ha átlépsz az osztrák határon.Egy kiválló minőségű Ray Ban szemüveg is csak itthon nagy szám.
Összefoglalva:Nem a márka,a stílus a lényeg egy nőnél és az ápoltság!
8-as vagyok ismét! :)
Előző!
Még az általad felsorolt márkákhoz hozzátenném a Michael Kors cuccokat... Bár annak is a felsőkategóriás ruhái között van 1-2 szép darab, mondjuk úgy, hogy ki lehet fogni. A táskái rondák.
Én St. Dupont tollal írok alá.
Azért mondjuk az, hogy a Michael Kors táskák rondák, az egy totál szubjektív dolog. Nekem spec. tetszenek.
Amit mondjuk sose vennék fel, az az ilyen Desigual, meg arra hajazó designer cuccok, ilyen giccses vackok, de egy csomó embernek meg pont az tetszik. Szóval ízlések és pofonok, az a lényeg h legyen vkinek stílusa, ne csak magára aggasson random ruhákat a H&Mből. Hogy milyen a stílusa, az már rajta áll csak.
Köszi a válaszokat!
Nem mindenki él és dolgozik az üzleti szférába hogy fontos legyen milyen márkát hord. Egy mindennapi átlagos lánynak nem kell 100 ezerért Gucci farmert vennie, csak mert a GAP nem elégé jó. Sőt, külföldőn is egy átlagos bérből nem lehet Gucciba és Burberrybe öltözni és itt nem a kiskosztüm-stílusra gondolok.
Persze aki olyan helyen dolgozik(üzleti szféra)ahol fontosak a márkák az jól is keres ezért megengedheti magának. Láttam már német 25 éves lányt aki saját étteremmel rendelkezett Németországban és egy 90 eurós ZARA tavaszi kabátba járt. Pedig Ő biztosan megtehetné hogy sokkal drágábbat viseljen!
A Kors táska is, mint minden más. valóban ízlés kérdése, nekem nem tetszenek, Parndorfban pedig fillérekért lehet megvenni, olyan az üzlet, mint egy turkáló.
A desigual stílusú dolgok nem tetszenek nekem sem. Bár az nem is nevezhető designer márkának (hiába mondják rá), már szinte mindenhol kapható, és tömegcikk, elérhető áron. Ráadásul nagyon színes, nekem nagyon sok. A "designer" nálam pl az Il Bacioban megtalálható márkáknál kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!