Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tetszik nektek ez az alak?

Hogy tetszik nektek ez az alak?

Figyelt kérdés
[link]
2021. máj. 16. 14:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%

Nem szeretem az izmos “fiúkat”.

Egyenesen kerülöm az olyan nőket akiknek a fejüket letakarod, akkor úgy néz ki mint egy izmos fiú.

2021. máj. 17. 13:46
 12/30 anonim ***** válasza:
91%
Láttál te már fiúkat 11? Mert ha a környékeden így néznek ki, akkor hormon problémákkal orvoshoz kéne menniük.
2021. máj. 17. 13:57
 13/30 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ő a lottyadt nőket szereti, akin ott hajt 3,14-nát ahol épp kedve van. Sosem lesz unalmas. Van aki ezt szereti.
2021. máj. 17. 14:02
 14/30 anonim ***** válasza:
0%

11-es vagyok.

Jajj, elbhasztam!

Itt nem szabad őszíntének lenni, meg kell felelni a többiek véleményének, tehát nekem az kell hogy tetszen ami a többségnek.

Fussunk neki mégegyszer.

Igen, nagyon szép a mosolya, szexi alakja van, nagyon szeretem az izmos szikár nőket.

2021. máj. 17. 14:10
 15/30 anonim ***** válasza:
63%

Senki nem mondta hogy meg kellene felelned.

Nem mondtunk semmi rosszat. Én is szeretem dagatt nőket.

Én is kritikusan írtam róla, lehet kultúráltan is. Ld. 4. Hsz.

Gondolom valami fantasie-s lehetsz, aki az elképzelt lányaihiz mér mindenkit. :)

Volt ilyen ismerősöm iskolás koromban. Mindig fikázta az átlagos, vagy néha annál kicsit jobb barátnőimet, hogy ő olyan “rondával” szóba sem állna, közben meg szerintem 40 felett is csak vizeletleeresztőszelepként funkcionál pöcse.

2021. máj. 17. 14:18
 16/30 anonim ***** válasza:
0%

15!

Aki egyetértett a többséggel azt nem említették meg.

Nekem nem dagadtak, csak nőies alkatú nők terszenek, ezért a linken szereplő botsáska testfelépítésű ruvnya nem jön be, amit szóvá tettem, és ez már nem tetszett mert szóba hoztak ahelyett, hogy a megszokott módon lepontozzanak.

Akkor? Talán egyetértettek velem?

2021. máj. 17. 14:42
 17/30 A kérdező kommentje:
Mindenki láthatja sajnos megint, hogy az ilyen típusú értelmileg visszamaradott emberekkel nincs értelme leállni beszélgetni.
2021. máj. 17. 14:47
 18/30 anonim ***** válasza:

Ez így igaz kérdező!

12,13 és a 15, sajnos nem tudnak kötözködés nélkül véleményt mondani.

És elfogadni, hogy valakinek van MÁS véleménye is.

2021. máj. 17. 14:50
 19/30 anonim ***** válasza:
91%

“ Aki egyetértett a többséggel azt nem említették meg.”

A közösségek már csak ilyenek. Lehet a többséggel nem egyetérteni, de ha az ember bunkó is mellé, akkor hamar kilökik.

2021. máj. 17. 15:42
 20/30 anonim ***** válasza:
0%

Igen, sokat ki is löktem.

A nagy egyetértőket akik csak a felpontozás miatt fújnak egy parazsat.

2021. máj. 17. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!