Nem szeretem az izmos “fiúkat”.
Egyenesen kerülöm az olyan nőket akiknek a fejüket letakarod, akkor úgy néz ki mint egy izmos fiú.
11-es vagyok.
Jajj, elbhasztam!
Itt nem szabad őszíntének lenni, meg kell felelni a többiek véleményének, tehát nekem az kell hogy tetszen ami a többségnek.
Fussunk neki mégegyszer.
Igen, nagyon szép a mosolya, szexi alakja van, nagyon szeretem az izmos szikár nőket.
Senki nem mondta hogy meg kellene felelned.
Nem mondtunk semmi rosszat. Én is szeretem dagatt nőket.
Én is kritikusan írtam róla, lehet kultúráltan is. Ld. 4. Hsz.
Gondolom valami fantasie-s lehetsz, aki az elképzelt lányaihiz mér mindenkit. :)
Volt ilyen ismerősöm iskolás koromban. Mindig fikázta az átlagos, vagy néha annál kicsit jobb barátnőimet, hogy ő olyan “rondával” szóba sem állna, közben meg szerintem 40 felett is csak vizeletleeresztőszelepként funkcionál pöcse.
15!
Aki egyetértett a többséggel azt nem említették meg.
Nekem nem dagadtak, csak nőies alkatú nők terszenek, ezért a linken szereplő botsáska testfelépítésű ruvnya nem jön be, amit szóvá tettem, és ez már nem tetszett mert szóba hoztak ahelyett, hogy a megszokott módon lepontozzanak.
Akkor? Talán egyetértettek velem?
Ez így igaz kérdező!
12,13 és a 15, sajnos nem tudnak kötözködés nélkül véleményt mondani.
És elfogadni, hogy valakinek van MÁS véleménye is.
“ Aki egyetértett a többséggel azt nem említették meg.”
A közösségek már csak ilyenek. Lehet a többséggel nem egyetérteni, de ha az ember bunkó is mellé, akkor hamar kilökik.
Igen, sokat ki is löktem.
A nagy egyetértőket akik csak a felpontozás miatt fújnak egy parazsat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!