Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez milyen testalkatnak számít?...

Ez milyen testalkatnak számít? Szülés után mi lesz a helyzet?

Figyelt kérdés

Elég vékony vagyok, 167 cm, kb. 55-60 kg. Hízni hasra, deréktájra nem igazán tudok, a zsír inkább a combomra és a fenekemre megy. (Perverz emberek kíméljenek...)

Még nem fogok szülni, azt majd évek múlva, viszont kíváncsi vagyok arra, hogy nekem milyen alakom lesz azután, mivel hogy amíg a nők terhesek, általában felszednek egy kevés súlyt.

2021. máj. 16. 07:52
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
az inkabb atlag, mint vekony. ha combra es fenekre hizol, akkor oda is fog foleg lerakodni, de ez egyebkent egyaltalan nem torvenyszeru, hogy MINDENKI meghizik szules utan. ha jo a genetikad, nem zabalasz 2 pofara ee doglesz a kanapen egesz terhesseg es szoptatas alatt, nem feltetlen fogsz elhizni. a melled tuti no, de szoptatas utan az is visszaapad.
2021. máj. 16. 08:52
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Az átlag helyett normál súlyt írnék. Olyan nagyon vékony biztos nem vagy. Az viszont lehet, hogy a felsőtested tényleg vékony az alsóhoz képest. Ezt körte alkatnak hívják. A terhesség utáni súlyod rajtad is múlik, de valószínűleg a csípőd szélesebb lesz szülés után, mint "lánykorodban". De annak a súlyhoz nem sok köze van.
2021. máj. 16. 09:21
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

Állandóan azzal szekáltak, hogy ha terhes leszek szülés után bálna lesz belőlem.

Nos mind a két gyerkőccel híztam 12kg-t, majd fél év alatt leadtam 15-t.(anyatejesek voltak 1,5évig mind a ketten) Az alakomra nem volt panasz azóta sem. És volt aki etetett(mert kettő helyett eszel), amúgy is szeretem a hasam, szeretek enni, nassolni, és igen merd azt mondani a kismamának, hogy a mekiben nincs bigmac...

180/65kg vagyok két gyerek után, most került elő egy lánykori szoknyám, ami gond nélkül jön rám, csipőre is,nincs sonka érzet benne. És most is csak jó nagyokat sétálok, nem igazán edzek, vagy diétázok etc

2021. máj. 16. 13:32
 4/5 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem az is oda fog kerülni.
2021. máj. 16. 14:20
 5/5 anonim ***** válasza:
63%
Ez körte testalkatnak felel meg, hormontípus szempontjából pedig petefészek-típus. Ez a típus a leginkább fogékonyabb a narancsbőrre.
2021. máj. 17. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!