Ez milyen testalkatnak számít? Szülés után mi lesz a helyzet?
Elég vékony vagyok, 167 cm, kb. 55-60 kg. Hízni hasra, deréktájra nem igazán tudok, a zsír inkább a combomra és a fenekemre megy. (Perverz emberek kíméljenek...)
Még nem fogok szülni, azt majd évek múlva, viszont kíváncsi vagyok arra, hogy nekem milyen alakom lesz azután, mivel hogy amíg a nők terhesek, általában felszednek egy kevés súlyt.
Állandóan azzal szekáltak, hogy ha terhes leszek szülés után bálna lesz belőlem.
Nos mind a két gyerkőccel híztam 12kg-t, majd fél év alatt leadtam 15-t.(anyatejesek voltak 1,5évig mind a ketten) Az alakomra nem volt panasz azóta sem. És volt aki etetett(mert kettő helyett eszel), amúgy is szeretem a hasam, szeretek enni, nassolni, és igen merd azt mondani a kismamának, hogy a mekiben nincs bigmac...
180/65kg vagyok két gyerek után, most került elő egy lánykori szoknyám, ami gond nélkül jön rám, csipőre is,nincs sonka érzet benne. És most is csak jó nagyokat sétálok, nem igazán edzek, vagy diétázok etc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!