Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A helyzet az lenne, hogy egy...

A helyzet az lenne, hogy egy gyógyszertárban dolgozom, és az eddigi papucsom nem bizonyult valami kényelmesnek csak nem volt pénzem jobbra. Ciki lehet?

Figyelt kérdés

Tehát kaptam anyutól egy rendes papucsot, aminek örülök is és kényelmes is. Csak egy baj van, valami iszonyat ronda a lábbeli.

Na mármost, szerintetek nem "ciki" ilyent viselni? (mármint csúnyát de kényelmeset)

Tudom, hülye kérdés, de engem borzasztóan zavar, de nem akarok szólni anyunak, mert rohadt drága volt!

2018. aug. 9. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Mép?
2018. aug. 9. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Mármint: Kép? XD
2018. aug. 9. 21:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az egészséged fontosabb, mint hogy hogy néz ki. Ráadásul most kifejezetten divatosak a ronda papucsok.

A pult mögött meg úgysem látszik.

2018. aug. 9. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Sosem láttam még a gyógyszertáros lábát.
2018. aug. 9. 21:58
 5/6 anonim válasza:
53%
Mutass képet
2018. aug. 9. 23:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sem láttam még soha a gyógyszertárban a gyógyszerészek lábát.
2018. aug. 10. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!