A helyzet az lenne, hogy egy gyógyszertárban dolgozom, és az eddigi papucsom nem bizonyult valami kényelmesnek csak nem volt pénzem jobbra. Ciki lehet?
Figyelt kérdés
Tehát kaptam anyutól egy rendes papucsot, aminek örülök is és kényelmes is. Csak egy baj van, valami iszonyat ronda a lábbeli.
Na mármost, szerintetek nem "ciki" ilyent viselni? (mármint csúnyát de kényelmeset)
Tudom, hülye kérdés, de engem borzasztóan zavar, de nem akarok szólni anyunak, mert rohadt drága volt!
2018. aug. 9. 20:57
3/6 anonim válasza:
Az egészséged fontosabb, mint hogy hogy néz ki. Ráadásul most kifejezetten divatosak a ronda papucsok.
A pult mögött meg úgysem látszik.
4/6 anonim válasza:
Sosem láttam még a gyógyszertáros lábát.
6/6 anonim válasza:
Én sem láttam még soha a gyógyszertárban a gyógyszerészek lábát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!