Mi a velemenyetek errol a lanyrol (azaz rolam)?
Mondjatok el a velemenyeteket...Kivancsi vagyok,hogy ki mit fog mondani rolam.
Az elso ket kep,az regebbi,a tobbit mostanaba csinaltam.
Szerintetek jol allna a szoke haj rozsaszin melirral vagy maradjon a barna es bele valamilyen szinu melir csikok?
Nem kellene egy kicsit fogynom?173cm/65kg es 17/l
Nem tudom,mi bajotok van de van sokkal rondább aki kérdezgeti,hogy szép vagyok.
Amúgy szerintem egy kicsit turbózd fel a ruhatáradat és sportolj.
most miért lenne nyomi? ez is egy vélemény, de ne már, ez nem igaz.
szerintem szép arcod van:) igen, egy stílusváltás jó lenne, ha gondolod írj privátban, és msnen is beszélhetünk ha gondolod, ilyesmivel szeretnék foglalkozni később (ruhatervezés/styliskodás/stílustanácsadás) szóval azt hiszem értek hozzá és szivesen segitenék! :))
hát nekem nem tetszel. elnézést.
a pózolgatás gáz.
szerintem növeszd meg a hajad és ha annyira akarod festetni szőke melírok. de amúgy inkább csak hosszabb barna.
meg kicsit divatosabb ruhák.
nem azt mondom menj el a new yorkerbe és vedd meg a fél boltot. ha elmész a kínaiba ott 800/2000 FT között találsz jobbnál jobb pólókat,toppokat stb. De ha van a közeledbe invázió nevű üzlet akkor indulj.
Fogynod nem kell csak sportolni. kicsit kézre.. kosarazást ajánlom.
17/F
huh. ruhatárfrissítés!! nézz körül a mai divatos boltokban, new yorker, bershka, pimkie..
hajadat el ne cseszd szőkével meg pinkkel, sztem jobban áll a sötét haj. ráadásul nem divat a feltűnő melír, inkább a természetes. ha barna a hajad akk barna árnyalatokat rakass bele.
am sztem meg fogynod kéne, legalább 5 kilót... nem vagy kövér, de nem is vagy csinos. tornázz!
alapvetően egy teljesen átlagos, stílustalan lánynak tűnsz.
szerintem ez a szembelógós haj nagyon nem áll jól neked. vágass egyenes frufrut : [link]
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!