Szerintetek szép a szemem és aszám?
Figyelt kérdés
Ezpedigakörmöm éssajátom szép?ja ésabajuszkáémat léxenecikizzétek köszii.
2010. aug. 22. 23:15
1/25 anonim válasza:
Tanulj meg helyesen írni, bmeg!
2/25 anonim válasza:
Hát... azt mondanám érdekes. A szád kicsit olyan... mondd csak te cigány vagy? Csak egy kérdés. Tehát a szádnak különleges íve van, kicsit olyan kagylószerű. Kagylószáj. Hallottál már róla? Van ilyen amúgy régen én is ilyet szerettem volna. :) A szemed viszont sajnos pont az a semmilyen kategória. :/ Faszínű. Semmi extra. Ja és bajuszgyanta! Csak csajszisan! :)
4/25 anonim válasza:
pont azt mondom amit az első válaszoló!
5/25 anonim válasza:
Nem igazán jössz be ezekből a részletekből.
6/25 anonim válasza:
A szád nekem nem tetszik, de ami kiábrándító, az a szőr! Azonnal menj kozmetikushoz holnap!!!
A szemed szép, főleg az első képen. A körmöd átlagos, semmi extra, se nem csúnya, se nem szép, az első képen gáz, az utolsón viszont aránylag szép.
SZÁJ: 10/2 (bocsi, de a szőr kiábrándított, nem tudnálak megcsókolni)
SZEM: 10/7
KÖRÖM: 10/5
7/25 anonim válasza:
Mossal mar kezet, tiszta retek vagy! Vagy ez a borod szine? Jesszusom, ez igy vacsi utan nem esett jol!
8/25 anonim válasza:
a szemed szerintem szép. a szád is,de a szemed szebb.
9/25 anonim válasza:
szemed elmegy. a többi undorito:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!