Ugy erzem hogy csunya vagyok. Szerintetek milyen vagyok? :s
2010. aug. 22. 21:31
31/42 anonim válasza:
a többiek elmondták a lényeget, nem akarom ismételni.
32/42 anonim válasza:
Nem csúnya vagy, csak oltári közönséges, ami a legtöbb embert taszítja.
Miért nem lehetett felrakni egy olyan képet, amin szimplán mosolyogsz, minden puccsítás nélkül...? ez 14 év felett má nem divat..
34/42 anonim válasza:
Szerintem a kiscssaj vmit csalt a méretekből ekkora fenékhez 65-ös csípőbőség??!Lehtetlen.Ráadásul ezek a közönséges fotók csak az a baj hogy ilyen lányokból 12 egy tucat!Ráadásul ne sminkelni kezd magad hanem a börödön uszó pattanás áradatot fékezd meg találsz itt pár jó linket a megelőzésről a gyk.hu ugyhogy hajrá kislány ha nem is leszel topmodell egy pár leadott kolóval szép bőrrel,jó hajjal és egy és jól megválasztott sminkkel már elfogadhatóvá válsz!Ja és ezeket a szörnyű pozokat hanyagold!!
36/42 anonim válasza:
Nem vagy annyira csúnya, inkább UNSZIMPATIKUS.
37/42 Prímás Lancelot válasza:
utóbbi kettő volt a: FATALITY!!!
szegény leány már a sarokban sír :D:D:D
38/42 anonim válasza:
nah kiderült,hogy jók a női megérzések :)
kicsit krumpli az orrod :S
39/42 anonim válasza:
nem is reagálsz a válaszokra?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!