Melyik az ideális nő, kedves férfiak?
2021. ápr. 20. 10:56
2/28 anonim válasza:
Abszolút nyerő: 3
Akiket bevállalnék külső alapján hosszabb távra: 1-6
Akikkel szexelnék, akikre képes lennék egyáltalán merevedést produkálni: 1-8
3/28 anonim válasza:
Ezt tuti egy kövér nő állította össze, mert az összes az alsó sorban teltkarcsú, homokóra alkat, de a valóságban a legtöbb túlsúlyos nem így néz ki. Miért nem linkelsz inkább olyanokról listát? :D Az relevánsabb lenne.
6/28 anonim válasza:
Aki a felsò sorból mer nőt mondani, az vigyázat le lesz pontozva :D
7/28 A kérdező kommentje:
Tévedtek, nő vagyok, a képet fb-n találtam. Nem vagyok túlsúlyos, magamat majd később leírom hova sorolom. Viszont azt tapasztaltam, hogy a pasik hosszú távra sokszor a teltebb nőket részesítik előnyben, erre vagyok kíváncsi, hogy ez a gyk-n is így van-e.
2021. ápr. 20. 11:06
8/28 A kérdező kommentje:
Én mindenkit felpontozok, szubjektív ízlés miatt ugyan mi értelme lenne valakit lepontozni?!
2021. ápr. 20. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!