Mi kell ahoz, hogy az embernek saját sminkmárkája legyen?
Azért írtam sminktudást is, mert manapság az új sminkmárkák mögött beauty guruk állnak (külföldre gondolok főként), kevés az olyan sikeres márka ami mögött nem egy tapasztalt sminkes vagy influencer áll, és azok is főként az ősrégi márkák. És ha most a semmiből indít valaki egyet, akkor azt azzal lehet eladni, ha azt sugallja, hogy Xy palettájával TE magad is tudsz olyan ügyes lenni, mint Xy.
Miért vásárolnék olyan embertől sminket aki egyáltalán nem is használ ilyesmit, vagy ha igen, akkor nem ügyes benne? :)
(Persze léteznek kivételek is)
Tudom, igazából nem csak neked szólt a válasz, csak még gondolkodtam rajta, és kicsit ki akartam bővíteni az első válaszomat. :)
Kérdező, ha komolyan kérdezed meg ilyen ambícióid vannak, nagyon át kell gondolni. A magyar piac elég pici, külföldre pedig még nehezebb eljuttatni a termékedet, ahhoz muszáj nagyon kiemelkedőnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!